-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
én már kordonban, meg a mocsárban gyűjtögettem a fegyvereket, nem is eladásra, hanem majd kardán meg nitro zöld dobozába. igaz, elég macerás volt átcipelni a több 100 kiló vasat, de megéri, mert utána piti pénzekért javítják majd a cuccaidat, úgy meg már megérheti eladni.
ehhez persze kell egy (de inkább több) hátizsák, ez volt az egyik első kiadásom, később meg találtam is annyit, hogy még adtam is el belőlük
viszont asszem mégis csak újra kell kezdenem megint...a mod újrarakás miatt elbuktam a rangot, mindent, ezzel együtt a szerszámokat is, amiket addig összeszedtem. újak viszont nincsenek, így az összes fejlesztés felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest