Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
Amúgy szerintem a 2.2-ben megoldották azt, hogy a spawn rendszer figyeli a szintedet.
Minél magasabb szintű a stalkered annál erősebb ellenségeket generál a zónába.Ezt abból következtetem, hogy mikor véletlenül letöröltem a "\gamedata\configs\mod_parameters\" mappát. Aztán tök alap ellenségek jöttek, amiket ugyebár űbertáp cucban hamar legyaktam.
Nem lepődnék meg rajta, ha ezt így oldották volna meg. Jó kis mod
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tesla topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest