- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, amíg elvolta zatonban (úgymond a sztorin kívül) felszedték az aknákat a mocsárban, meglatt a 6. katonahulla, de hiába néztem meg, a "keress infót" küldetés eltűnt, amikor átmentem zatonba.
sebaj, van mentésem korábbról, inkább játszom a sztori szerint, de azért majd megnézem azt is, mi van ha nem találtam meg az infót, mert azért ott is mentettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nem lesz Xiaomi 16
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest