- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #3736 üzenetére
"Visszaolvastam az előzményeket, és annyival kiegészíteném hogy nem kell a raktárhoz a küldetés [..]"
Én ebbe azért nem mentem bele, mert minden küldetést megcsinálok. Azt hiszem, korábban már említettem, hogy próbálom a Stalker-t a lehető legnagyobb mértékben kalandjátéknak/szerepjátéknak tekinteni.
Éppen az a jó benne, hogy nem egy folyamatos, "instant" akcióról szól.
A fegyverek témájához pedig annyit... ez erősen ízlés dolga.
Én pl. valóban a Storm-ot kedveltem meg legjobban. S annak ellenére, hogy FPS játékokban kedvelem a H&K fegyvereket, a G36-ost (avagy G37-est) itt nem tudtam különösebben megkedvelni.
Amellett éppen azért, hogy a játékmenet még az akciók során se legyen egyhangú, elég gyakran cserélgetem a kedvenc fegyvereket. A három legjobb shotgun-t, a Storm-ot, Strelok SGi5-ösét, a mesterlövészpuskákat, a Gauss-t, stb.
Egyébként én a lőszerkérdést egyáltalán nem tartom relevánsnak annak eldöntésében, hogy melyik fegyvert érdemes használni.
Már Zaton-ban is könnyű egy kisebb vagyont szerezni a képződmények eladásával. Bagolynál pedig (majd Jupiter állomáson Hawaii-nál) pedig elég gyakran lehet vásárolni a különféle lőszerekből.
Én például így tettem. Most, Pripyat-ba eljutva éppen az a "problémám", hogy annyi lőszert halmoztam fel, ami akár tíz végigjátszásra is elég lenne. Minden gépkarabély lőszerből több ezer darab van, a mesterlövészpuskákhoz több száz, közel 200 gránát mindkét féléből, Gauss lövedékből is több száz... A nagy részüket át sem vittem a Pripyat főhadiszálláson lévő ládába, mert minek is tettem volna?
Innentől kezdve tényleg csak egyéni ízlés kérdése, hogy adott küldetésekre melyik fegyvereket viszi magával az ember. A lőszerekkel egyáltalán nem kell törődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest