- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #37002 üzenetére
Halvany gozom sincs hogy melyik az, csak siman egy viragbolti SS Edition, magyaritassal, nem akartam semmi csilivili biszbaszt feltenni meg melleje, mert kipurcant a jo monitorkartyam, es kb egy 15 eve gyartott 1 gigassal nyomulok, amin epp elfut.
Azert ha te raksz fel melleje valami jopofa dolgokat, akkor oszd meg velem egy privat uzin belul.Az Oblivionban volt 3 jopofa kiegeszito, az egyik egy kis varacskat adott, a masik magustornyot, a harmadik pedig orgyilkos odutValami ilyesmi jo lenne a Skyrimben is.Foleg egy jo kis lovagvar
A Stalkert azert hanyagoltam el, egyreszt a monitorkartya miatt, masreszt meg nincs semmi uj es jopofa mod, vagy legalabbis nem tudok rola, az utolso amit 1-2 eve jatszodtam, az a banditas mod volt, most nem ugrik be a neve, de ahhoz kell vagy 2-3 honap hogy vegigvidd, mert a tortenet nagyon hosszu, valamint olyan balfaszul van csinalva, hogy minden egyes kuldetesnel vegig kell jard az A-bol B-be, onnan megint A-ba utvonalat, es ez 100-200 kuldetesnel baromira idoigenyes, csak azert nem csaptam a foldhoz a gepet, mert maga a tortenet jopofa
Sajnos, amit lattam a Stalker 2-bol, az nem tolt el nagy bizakodassal, elmondom azt is, hogy miert, szerintem olyan cammogos jatek lesz, mint amilyenne a Metro Exodust tettek, lehet hogy a tortenet jo lesz es szep a palya/palyak, de mar nem olyan lesz mint azok, amiket megszoktunk.Habar ha inkabb a Cyberpunk 2077-re hajazna es nem a Metro Exodusra, akkor meg jo lenne es talan moddolhatobb is lenne, de remeljuk, hogy nem nekem lesz igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest