Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Na fasza... A boltos irat nekem sincs sehol és akit kiszabadítottam csak áll ott. A kikötős megvan asszem. amúgy érdekes, hogy egy jó pár iratot csak véletlenül találtam meg, mert a térkép nem jelezi őket, véletlen belebotlottam.
A mocsári doki ki van nyúlva valamelyik utca sarkon találtam rá. Igen ezek nekem is megvoltak. Az amulettekből 3-at találtam meg és a Mosodában lévő szemüveges csóka jópénzért megveszi őket 35-45 ezerekért, de még így sincs meg az 1 millió. Az óvoda? Nem, ha a bejárat közelébe megyek eldobom a kanalat. Tetszik ez a mod, de valahogy nagyon üres nekem. Sehol egy lélek az egész városban ez eleinte jó feeling, de egy idő után unalmas. 2 feladat aktív a maradék 3 doksi a 31-ből, meg az "események láncolata". Úgy tűnik, hogy amíg nincs meg a pénz addig senki nem ad feladatot. Asszem részemről ez így ennyi. Nagy kár, de egyenlőre nem látok módot ekkora összeg összeszedésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield