- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Da_Knut
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy problémám a játékkal. Először letöltöttem, de nem sikerült elindítani mert 3 féle hibaüzenetet kaptam aztán már oda jutottam, hogy gondolkozott de végül kérte a cd-t. Szóval végül meg vettem mert már régóta ki akartam próbálni, de végül itt sem ért jobban a helyzet... Ezt a hibaüzenetet kapom miután feltelepítettem és beírtam a cd kulcsot:
An attempt to use emulation software is detected. Please insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.Olvasgattam, hogy aktiválni kell, de nem áll össze a kép és már kivagyok tőle őszintén
Valaki tudna segíteni, Win 7 64 bit alatt futtatom de nem hinném a hardvereimmel lenne probléma.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest