- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Da_Knut
csendes tag
Még azt nem értem, amikor a protect-ben ellenőrzöm a cd kulcsomat, akkor is hibaüzenetet kapok, egész pontosan ezt:
The Disc key entered is wrong or mistyped. Enter a valid key and try again.
To obtain an error report and send it to product technical support, press the corresponding button.Mellékesen azt is oda írhatták volna, hogy a termék támogatás egyenlő a nullával.
-
Da_Knut
csendes tag
A crack is minuszos mert ugyan az a baja ami a letöltött verziójúnál is. Na de nem adom még fel
-
Da_Knut
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, letöröltem a daemon tools-ot, kb csak ez az egy ilyen program volt fent, végig néztem a vezérlőpultot és az x86-ot, a játékot is letöröltem újra raktam, a helyezt ezúttal sem változatlan...
Nézelődtem a protect nevű programban ami a játék könyvtárában van, telepítettem a drivereket, viszont most a cd kulcsom miatt pánikolt... Ettől már nem lehet rosszabb, ugye ? Még próbálkozok de valami féle ötlet még ?
-
Da_Knut
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy problémám a játékkal. Először letöltöttem, de nem sikerült elindítani mert 3 féle hibaüzenetet kaptam aztán már oda jutottam, hogy gondolkozott de végül kérte a cd-t. Szóval végül meg vettem mert már régóta ki akartam próbálni, de végül itt sem ért jobban a helyzet... Ezt a hibaüzenetet kapom miután feltelepítettem és beírtam a cd kulcsot:
An attempt to use emulation software is detected. Please insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support.Olvasgattam, hogy aktiválni kell, de nem áll össze a kép és már kivagyok tőle őszintén
Valaki tudna segíteni, Win 7 64 bit alatt futtatom de nem hinném a hardvereimmel lenne probléma.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest