- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
rétisün #3538 üzenetére
Nem pakoltam ki, hanem az itteni tanácsok alapján nekifutásból (a futást bekapcsolva) próbálkoztam.
Úgy tényleg viszonylag könnyen átugrott.
Egyébként kétszer kaptam a benzinkút tetejére "rejtekhely koordinátát", de egyik esetben sem érte meg. Az első esetben egy alap, "Stalker ruha" és némi kötszer volt elrejtve, a második esetben egy üveg kozák vodka.
Amúgy tényleg bejön a játék, s én próbálom "RPG-s szemmel" játszani. Talán éppen emiatt nem tartom jó ötletnek, hogy a legjobb szerszámkészlet már csak a játék vége felé érhető el.
(Olvastam több leírásban, hogy sokaknak az általuk használt kedvenc felszerelése már akkor lett 3. szintre fejlesztve, amikor semmi értelme nem volt, mert hamarosan véget ért a játék.)Szerintem, ha kicsit jobban "nekifeküdtek" volna a játék minimális RPG-s részének, akkor valahol az utolsó Jupiter küldetések végének környékén lehetővé tették volna a felszerelések harmadik szintre történő fejlesztését.
(Sőt, még jobban "finomítva", a fokozatosságra jobban ügyelve az is jó megoldás lett volna, hogy a harmadik szintű módosításoknak csak egy-egy része lenne elérhető a Jupiter területen, s a Pripyat küldetések során lehetne befejezni a felszerelések fejlesztését.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Metal topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest