- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #34847 üzenetére
Valo igaz, hogy elkuldtem vagy 2-3 embernek, de mar azt sem tudom kiknek
, mivel elfelejtodott, ok sem jeleztek semmit vissza, vagy ha igen, akkor az is elfelejtodott.
Nyugodtan jatszodhatsz, mivel gyakorlatilag ugy fogd fol, hogy ez egy fegyver, pancel es kepzodmeny+grafikai mod az alapjatekhoz.Ennyi, se tobb, se kevesebb.xFreex nem hajlando velem a Turulrol beszelni, igy azt lehet mondani, hogy kiszallt a tovabbi fejlesztesekbol.
Kinsinoo-t kertem meg anno, hogy a tapasztalatai alapjan probaljon meg par kuldetest irni (mas modokbol, vagy az alapjatekbol kiszedett scriptekbol), hogy pl a tudosok megvegyek a mutans testreszeket, ezt o egyszer meg is csinalta, de az a fejlesztes valahol az otthoni gepemen van, es akkor nem tevodott be ebbe a valtozatba ami nekem van, mert hibas volt picitt, a burer testreszt nem vettek meg a tudosok (valami hiba volt a scriptben), es igy nem tettem bele a kotegelt valtozatba.
Esetleg remenykedem meg abban, hogy talan idovel kerul majd meg 1-2 ember, akik ertenek a moddolashoz, es akkor talan el tudnek kepzelni egy olyan Turult, mint pl az Enot ha jol emlekszem, hogy a helikopteres kivonas utan meg atkalandozhatunk mas palyakra.Van jo par palya, melyek ritkan latottak, es azokat egybefuzve, valamint kuldeteseket irni rajuk lehetne egy erdekesebb modot krealni.Viszont ezt leirni konnyu, megvalositani nehez.En mar csak annak is orulnek, ha a jelenlegi mod elerne a kiforrott vegleges valtozatot.
Habar ahhoz is a terveim szerint kellenenek meg uj fegyverek, mondjuk 5 darab, amiket egy ismerosom meg is csinalna, viszont 40 ezer forint darabja, igy az 5 fegyver mondjuk 200 ezer forint.Habar ezeket a fegyverkerelmeket akar at is lehetne vinni nemzetkozi oldalakra, mivel ha egyszer meg van rajzolva egy modell, akkor azt barmelyik modba be lehet portolni.Ha 1000 nemzetkozi sztalker adna egyenkent 200 forintot, mar meg is lenne az 5 fegyver fel even belul
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest