- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Piftuka #3481 üzenetére
fegyvermesterek azok, akiknél a fegyvereket javíttatod, tuningolod.
jól sejted, a hullákat átkutatva jelennek meg a rejtekhelyek a pda-n.
nem tudom, kinek mennyire csalás, mennyire csak amolyan segítség, de vannak kisebb-nagyobb modok, ezekkel tudsz pl. 500 kilót vinni, így azért könnyebb gyüjtögetni és némi pénzre szert tenni.
artifactokról kapsz némi infót, ha a hátizsákban ráviszed a kurzort, vegy rákattintasz, érdemes megtartani, amelyikek csökkentik a sugárzást, a vérzést, növeli a kitartást (tovább tudsz futni) ruhától függően 2-4-et tudsz egyszerre használni, a ruhák is fejleszthetőek.
én is keveredek a részek között, éppen az első résszel játszom, de nem régen fejeztem be a clear sky-t (2. rész), előtte toltam ezt.
ja, és vigyázz, mert nagyon el tud kapni a hangulat
első hsz-ben vannak linkelve egész jó, részletes térképek minden területről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest