- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
A Stalker, Fallout, Metro, ezeket csak annyi köti össze, hogy poszt apokaliptikus RPG mind a három, de különben semmi közük egymáshoz, és nem is érdemes egymáshoz hasonlíthatni. Mindegyik jó valamiben a maga módján és ettől annyira menők. A Fallout 3-4 és a Stalker annyiban hasonlítanak, hogy mindkettő nyílt világú kalandjáték és egyben túlélő horror, míg a Metro már egy lineáris túlélő horrorjáték, ahol az adrenalin dominál. A Metro Exodust már nyílt világú, szabadtéri játéknak ígérik és akkor könnyen meglehet, hogy ez túltesz majd mindkét másikon, de ugyanúgy jön a Fallout 74, vagy a Stalker 2 is (ha igaz), szóval... A Stalker ereje a valós helyszíneken alapul, ettől olyan ütős. Mikor először játszottam volt a SOC-al és a végén ott találtam magam a ködben a hatalmas erőműnél, azt hittem lehidalok. Addig egyáltalán nem is érdekelt ez az egész Csernobil-katasztrófa, de azóta a rabja lettem, és ez csakis a játéknak köszönhető
A Fallout 3 ugyanígy. Amikor elértem a lerombolt amerikai emlékműveket, a Fehér Házat, vagy a New Vegasban a Hoover gátat, beleborzongtam, hogy mennyire pengelélen táncolunk ahhoz, hogy ez az egész pillanatokon belül tényleg bekövetkezzen. Addig a játék mókásnak tűnt és valóban olyan rajzfilmszerűnek, de akkor, ott abban a momentumban teljes valóság köszönt vissza a képernyőről és sokkal hatásosabban, mint mondjuk egy mozivászonról (amúgy ez a FPS-ek csodája). Ami pedig a grafikájukat illeti, azt ma, 2018-ban hiába kezdjük elemezni, mert a mai technológiákkal szembe esélytelenek. Viszont az ők idejében a csúcsnak számítottak és biza elég mokány vasra volt szükség, hogy játszhatóak legyenek. Ez olyan, mintha a Doom 2-t a Doom 3-ra hasonlítanánk. Évek teltek el közöttük és megláttuk, hogy mennyit fejlődött azalatt a játéktechnológia. De csak ennyi, mert a Doom 3 ott le is hidalt. Én csak egyszer játszottam volt végig és elég volt belőle, viszont a Doom 1-2-t felturbózva még ma is előveszem, ha egy kis hentelésre van szükségem, mert a hangulatuk kiváló és abban a műfajban azóta se készült jobb alkotás. Ugyanígy van a Stalkerrel, vagy a Fallouttal - belőlük csak egy van. A Metro már kezdett merítgetni mindkettőből, sőt, van még jó pár új játék is ami ugyanezt teszi, de konkrétan nem fogják felülmúlni az ősöket abban, amik. Egy kis plusszal lehetnek jobbak, de így már nem ugyanazt a műfajt képviselik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A Fallout 3 ugyanígy. Amikor elértem a lerombolt amerikai emlékműveket, a Fehér Házat, vagy a New Vegasban a Hoover gátat, beleborzongtam, hogy mennyire pengelélen táncolunk ahhoz, hogy ez az egész pillanatokon belül tényleg bekövetkezzen. Addig a játék mókásnak tűnt és valóban olyan rajzfilmszerűnek, de akkor, ott abban a momentumban teljes valóság köszönt vissza a képernyőről és sokkal hatásosabban, mint mondjuk egy mozivászonról (amúgy ez a FPS-ek csodája). Ami pedig a grafikájukat illeti, azt ma, 2018-ban hiába kezdjük elemezni, mert a mai technológiákkal szembe esélytelenek. Viszont az ők idejében a csúcsnak számítottak és biza elég mokány vasra volt szükség, hogy játszhatóak legyenek. Ez olyan, mintha a Doom 2-t a Doom 3-ra hasonlítanánk. Évek teltek el közöttük és megláttuk, hogy mennyit fejlődött azalatt a játéktechnológia. De csak ennyi, mert a Doom 3 ott le is hidalt. Én csak egyszer játszottam volt végig és elég volt belőle, viszont a Doom 1-2-t felturbózva még ma is előveszem, ha egy kis hentelésre van szükségem, mert a hangulatuk kiváló és abban a műfajban azóta se készült jobb alkotás. Ugyanígy van a Stalkerrel, vagy a Fallouttal - belőlük csak egy van. A Metro már kezdett merítgetni mindkettőből, sőt, van még jó pár új játék is ami ugyanezt teszi, de konkrétan nem fogják felülmúlni az ősöket abban, amik. Egy kis plusszal lehetnek jobbak, de így már nem ugyanazt a műfajt képviselik.
shield