- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #34363 üzenetére
Szerintem folosleges, mert az a kutyulek kepzodmeny semmire sem hasznalhato.
Amugy a jatek nagyon de nagyon tetszik, amolyan Way of Pripyat szeru, csak tobb a mutans, es sajnos sokkal rovidebb, ugyanis ez gyakorlatilag egy nyomozos stalker tortenet, es nem sokat kell harcolni.Az egyik vegigjatsas soran ha jol emlekszem, osszesen 17 embert-zombit nyirtam csak ki.
A kepzodmenyek itt nem sok szerepet jatszanak, ugyanis nelkuluk is vegig lehet jatszani, azaz 1 szem kepzodmeny nelkul is akar.De beveteli forrasnak megfelelnek.
Az uj kepzodmenyek listajat atnezve 2 kepzodmeny termelodik anomaliaban, 4 nem termelodik, 1-et majd alapbol kapunk, 5 db-ot meg gyartani tudunk 1 kivetelevel, amit a tegnap oldottam meg.
Ez osszesen 12 uj kepzodmeny, de 4-et nem latni belole, azt hogy oldjuk meg?
Vegulis, aki szeret a kepzodmenyekre vadaszni (en szeretek), annak megeri hogy pepecseljen vele, mert a mod mint mondtam rovid.
De valaki aki erti jol a Sztalkert, at kellene majd vizsgalja, hogy miert nem lehet meg 4 kepzodmenyhez hozzajutni, de azt hiszem, majd kiprobalom en, ugyanugy, ahogy a Hopehellyel tettem.Es ha sikerul, Akkor a 4 elerhetetlen kepzodmeny be lesz allitva alap termesnek es egy Hopehely, hogy aki akar, az ezzel is tudjon szorakozni.Sot, probalkoztam azzal is az elejen, hogy megnyomtam a ` gombot hogy bejojjon a konzol, es abban is atallitottam a spawnolasi ertekeket, most sokkal hamarabb termelodnek kepzodmenyek, csak eppen azt nem tudom, hogy a konzolon kivul azokat az ertekeket melyik allomanyban lehet atirni...
Meg picit varnod kell, ha ma nem dolgozunk akkor meg ma nekiallok, ha nem holnap, mert valami unnep van, es nem melozunk, igy hetfonel hamarabb tudok vele foglalkozni. Atjavitom a helyesirasi hibakat, par szot is javitok, es teszek be meg uj szoveget, amiben rejtekhelyet talalunk majd, ez amolyan hala fele duma lesz, a tegnap meg talaltam 1 uj rejtehelyet, azaz osszesen 4 db-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest