- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
shield #34059 üzenetére
Ezt próbáltátok már? Absolute Nature 4.
Ha jól olvastam, akkor elég Misery-s a táj, ez 3 pályán tesz be fákat stb... és nem kell új játékot kezdeni.
Ajánlott a JSGE-vel való telepítése.Korábban volt szó a szerelgetésről. Ezzel a kis kiegészítéssel el lehet "bótolni" a felesleges alkatrészeket.
Ezek szerint nincs benne a mutáns testrész begyűjtés!? Találtam ezt a kis modot hozzá.
testrész begyűjtés.
El kell olvasni a leírását, mert ha jól értelmeztem nem mindegy, hogy csak késsel vagy pedig vadász készlettel, mert befolyásolja a kinyert alkatrészeket. Ha igaz, a Szeméttelepen eladható a vadásznak a hús és Jantaron az értékesebb részek a tudósoknak nagy pénzért.Ezeket az egyszerűbb addonokat egybe is lehetne gyúrni. Látom van még a futáshoz (stamina) az ugráshoz, karakter imbolygásának megszüntetése, ezek mind csak átírások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő