- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #33432 üzenetére
SPOILEREK!
A Vörös erdőben saját magam pda-ját már fordítom. Én csak a legutolsó végigjátszásnál akadtam össze (ott) magammal, ezért maradt a végére.
Feladatként szerintem nem nagyon kell csinálni semmit sem, amikor a végén Kalancha prof. elmagyarázza, hogy mi történt valójában, akkor kipipálódik a feladat. (Ez a Double... küldetés )
A sziklánál lévő rejtekhelyről is fel lehet venni a cuccot, csak helyezkedni kell egy kicsit.
Diodorus nekem nem jelent meg többet, ha elfogadtam a képződményt. Akkor bukó a feladat, mert Informátor azt kérte, hogy öld meg.
Az oszcilloszkópos küldi egy szimpla mérés Csaposnak. Nem láttam, hogy bármi kapcsolódott volna hozzá. Olyan, mint a hozz egy vadkan patát.
Maxnál figyelni kell. Az is bezavarhat, ha nem csinálod meg időben az őrült sztalkeres dolgot, de arra is, hogy csak üzenet jön tőle, hogy keresd fel, és utána indul be a Szabadságos szakadás. Szerintem csak vele lehet eljutni a Halott városba. Utána Maxtól kapsz egy exot, bár arra nem jöttem rá, hogy a szervomotorokat melyik szerelő, milyen feltételek teljesülése esetén csinálja meg.
A képeket küldjed, azzal, hogy a saját magam pda-járól és az ahhoz kapcsolódó feladatról tudok, meg Gloomynál van még az az ág, hogy ha nem segítesz neki meghalni. Más már nincs felírva, úgyhogy ha ezeken kívül találsz, akkor jöhet (magánüzenetben, ahogy eddig).
Szerszámok: Jantar: erőmű; Bár: a Szolgálatos bejárat melletti Zil és X19 labor; Kat. raktárak: főépület előtti szerelőcsarnok és vérszívók faluja; Agroprom déli épület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Katana // i7-12700H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest