- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsiEmitter
csendes újonc
válasz
Balathruin #32877 üzenetére
Tegnap elég erősen elgondolkodtam azon, hogy voltaképpen miért is akarok én a Lost Alpha-hoz modot készíteni - pláne, ha ennyire nem kapok ehhez segítséget -, amikor talán a CoC-nak sokkal nagyobb szüksége lenne rá. Nemsokára kint lesz a MISERY 2.2 és amint megjelenik, meg fogják kezdeni a CoC-ra portolását. Szóval végül is a CoC-ban lenne még nagyon sok potenciál. Ha már ilyen nagy fába vágom a fejszét, lehet, hogy érdemesebb lenne nem foglalkozni többet a Lost Alpha-val. Erre a konvertálás dologra így is elcsesztem már legalább egy hetet. Meg egyébként jóban vagyok a CoC egyik fejlesztőjével (ő például simán leül velem videochatelni, ha valami kérdésem van...), tehát kapnék segítséget is, ha kell. Tegnap összeraktam egy kezdetleges virágot, csak hogy próbálgassam az object importálást, gondoltam, megosztom veletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest