Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Netfone
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsiEmitter
csendes újonc
válasz
üzenetére
Tegnap elég erősen elgondolkodtam azon, hogy voltaképpen miért is akarok én a Lost Alpha-hoz modot készíteni - pláne, ha ennyire nem kapok ehhez segítséget -, amikor talán a CoC-nak sokkal nagyobb szüksége lenne rá. Nemsokára kint lesz a MISERY 2.2 és amint megjelenik, meg fogják kezdeni a CoC-ra portolását. Szóval végül is a CoC-ban lenne még nagyon sok potenciál. Ha már ilyen nagy fába vágom a fejszét, lehet, hogy érdemesebb lenne nem foglalkozni többet a Lost Alpha-val. Erre a konvertálás dologra így is elcsesztem már legalább egy hetet. Meg egyébként jóban vagyok a CoC egyik fejlesztőjével (ő például simán leül velem videochatelni, ha valami kérdésem van...), tehát kapnék segítséget is, ha kell. Tegnap összeraktam egy kezdetleges virágot, csak hogy próbálgassam az object importálást, gondoltam, megosztom veletek

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield