- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- iPhone topik
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
[A Halál leple alatt]
Ejj ha én ezt értem... Ilyen nincs. Doksik összeszedése küldetés. Zombiknak nyekk, a 2 legerősebbtől 2 kulcs elvesz. Láda megtalál kinyit - üres.Itt 12:26-tól [link] a játékosnál nincs kulcs, megkeresi felveszi, vissza dobozhoz. Kinyit, nála ott vannak a doksik.
Most tényleg ezt rontottam el, hogy először ládanyitás próba, jéé nincs kulcs, keresés, újra próba és lesznek dokumentumok? Valakinél volt már ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest