Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
Megertettem.
Viszont csinalhatnal egy felsorolast, hogy mely alap pancelok uj valtozata(i)rol van szo, es melyek a teljesen uj pancelok.
A teljesen uj pancel (amit addig, amig nem tettel be rola kepet nem lattam) az az Ecologist Exo, a zold valtozatban, az tetszik nekem.
A mi modunkban mar ki is gondoltam hozza a kuldetest, x darab mindenfele mutans testreszt kell leszallitani erte a tudosoknak (Free betette azt a kiegeszito modot, hogy minden megolt mutansrol x% esellyel kapsz testreszt.Na es ezektol a mutansoktol kellene begyujteni a testreszeket, a gyakoriakbol tobbet, a ritkakbol meg kevesebbet.)Masig dolog : lattatok COP modokban valami frappans, jo kinezetelu kepzodmenyt ? A tudosok kapcsan meg tamadt 1 otletem, minden alap kepzodmenybol kellene 1-1 tipus a tudosoknak, hogy valamilyen modon osszeolvasszak oket egy tokeletes peldannya, lehetne a neve mondjuk Isten Keze
, vagy Őrangyal egy Spectrum Project kepzodmeny kinezete utan, vagy csak egyszeruen Tökély, es kesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, vagy Őrangyal egy Spectrum Project kepzodmeny kinezete utan, vagy csak egyszeruen Tökély, es kesz 
shield