- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #30290 üzenetére
Na. itt vagyok, kicsit elmentem a mamával áztatni.
Én is beszoptam a zsoldos ruhával, de hamar beugrott. Ilyen kitörési gondjaim nem voltak, valószínűleg a ruha felvétele miatt lehetett. A fegyver használat a bázison, sem volt gond, csak akkor amikor akartam használni a FIcsoport fordításából a beszéd feliratozást. A Szkadovszkról akartam lőni az Alfásokat, na akkor lefagyasztotta. Én nem tudtam ezt a problémát megoldani, kértem tőlük segítséget, de nem kaptam.
A fegyverek elég rosszak, de így is már lett néhány javítva. xFreex még távcső .dds-t is átjavított, mert nagyon el volt k.rva. Még vannak fegyverek amik mellé hordanak, még azokat kellene beállítani, néhányat javítottunk. Az AK modelek elég gyengék. A Saiga 12K nagyon jó társ és mellé egy SG vagy másik nato fegyver, vagy a kőkemény Groza, de azt már az utolsó patch legyengítette. Sokszor az nélkül nagyon nehéz lesz.
Én is besokalltam, ezért is hagytam abba egy időre, megint betölthetetlenek a mentéseim. Szerintem a feladatok végrehajtásának sorrendje sem mindegy, nem találtam vissza a végigjátszás oldalára, így egyenlőre nem elérhető. Hubai több oldalt is belinkelt a tárgyak helyeihez és mit érdemes már az elejétől begyűjteni. Ezt majd megfogom csinálni az oldalamon, idővel.
Te melyik alapjátékot használod? Már arra is gondoltam, hogy lehet hogy másik alapjátékot kellene használnom, talán nem lenne más modnál is a mentés vissza tölthetetlenség.Zsoxx nem tudok jó választ adni, mert már nem igen emlékszem. Az biztos, hogy kemény. Valószínűleg van benne új cselekmény is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest