- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
prodata2 #28869 üzenetére
Nos sajnos epp ezzel van a baj, ezt magyaraztam, hogy hiaba csinaljuk meg mi pont olyanra, amilyennek lennie kell a PS-ben, ha a jatek maskepp kezeli le a szint.Valamilyen modon ki kell egyezni a 2 progi kozott, ezert mondtam, hogy lejjebb kell venni a fenyerosseget, es picit masztolni kellene, hogy a felulet csillogonak tunjon.Epp ezert kapott agybajt FREE is, mert ahogy megcsinalta, nekem nem mindig jott be, az emlitett elteres miatt.
Ennek a modnak az otlete onnan szarmazik, hogy rengeteg moddal jatszodtam, de mind orosz, Nato, es amcsi fegyverrel van gyakorlatilag tele, elvetve lattam 1 finn es 1 lengyel AK klont, de semmi mas, kissebb nemzet AK klonjai nincsenek benne, azaz van meg 1 bolgar, de az gyakorlatilag csak a neve miatt az, mert megegyezik az orosszal.
Amikor felfigyeltem erre, akkor fel evvel azelott epp az Enot-ot vittem vegig, es felfigyeltem arra, hogy a kezdo fegyver nagyjabol epp olyan, mind az SA-85M magyar AK klon, amit Amerikaba exportalt Magyarorszag.
Valamilyen mas modba be akartam tenni ezt a fegyvermodellt, FREE segitett, es azon keseregtem, hogy nem ertek hozza, hogy magyar fegyvereket tegyek be, amiatt sem, mert nincsenek gyakorlatilag magyar fegyvermodellek rajzolva.
Aztan FREE is kedvet kapott a dologhoz, es Manowar Hungarian Weapons oldalrol kineztuk, hogy milyen magyar fegyverek vannak, es azokat tudtuk betenni, amihez talaltunk hasonlo modellt.
Tehat pl az orosz AKMS lett magyar SA-85M, az AK47 meg a magyar AK-55 stb.
Es minden jo/hasonlo modellnek megfeleltettunk egy magyar fegyvert.
FREE jovoltabol meg kerultek bele ujdonsagok, a poent nem akarom leloni.
A mod meg nem nyilvanos, mert meg butykoles alatt all (2013 oszen kezdett neki FREE), de ha valaki nagyon ragaszkodik, akkor szerintem FREE is beleegyezne, hogy kiprobalhassa.Neked meg egyenesen kotelezo lesz, mert majd latnod kell hogy milyen boroket szerkesztettel es hogy nez ki a fegyveren
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest