Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex
üzenetére
Jajj, mostmar leesett. Ahogy irtad, hogy 1-2 x, te egy-ket iksz-re gondoltal, en meg 1-2-szer-nek ertelmeztem.
Az X nelkuliek azert vannak, mert meloban egy regi laptopon tudok neteni, es nincs hozza eger, es volt hogy masolni akartam valaki nevet, de az altalam beirt osszes szoveget jeloltem ki, es raadasul meg mas gombhoz is hozzaertem, es minden kitorlodott, mert beirta a kijelolt szoveg helyere azt a betut, parszor mar megszivtam igy, es inkabb nem kockaztattam, beirtam hogy FREE az X-ek nelkul, mert ugy is tudod hogy rolad van szo.rétisün miutan elolvastam a hozzaszolasod, leesett

prodata2 : Őszinte leszek ilyet még nem csináltam.
Na sebaj, az ezer merfoldes ut megtetele is az elso lepessel kezdodik (japan mondas)
hubai1979 nincs mit, de szedd le az angol forditast, en hulyet kapnek ha oroszul kellene jatszodjak

A tuznel a kulonbozo husok kiirasa allando, azaz 1 nyomogomb, felul van egy szamlalo is, ami mutatja, hogy mennyi nyers hus van nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield