- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex #28805 üzenetére
Jajj, mostmar leesett. Ahogy irtad, hogy 1-2 x, te egy-ket iksz-re gondoltal, en meg 1-2-szer-nek ertelmeztem.
Az X nelkuliek azert vannak, mert meloban egy regi laptopon tudok neteni, es nincs hozza eger, es volt hogy masolni akartam valaki nevet, de az altalam beirt osszes szoveget jeloltem ki, es raadasul meg mas gombhoz is hozzaertem, es minden kitorlodott, mert beirta a kijelolt szoveg helyere azt a betut, parszor mar megszivtam igy, es inkabb nem kockaztattam, beirtam hogy FREE az X-ek nelkul, mert ugy is tudod hogy rolad van szo.rétisün miutan elolvastam a hozzaszolasod, leesett
prodata2 : Őszinte leszek ilyet még nem csináltam.
Na sebaj, az ezer merfoldes ut megtetele is az elso lepessel kezdodik (japan mondas)hubai1979 nincs mit, de szedd le az angol forditast, en hulyet kapnek ha oroszul kellene jatszodjak
A tuznel a kulonbozo husok kiirasa allando, azaz 1 nyomogomb, felul van egy szamlalo is, ami mutatja, hogy mennyi nyers hus van nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest