Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
En mar nem megyek at sehova, meguntam a modot, picitt engedekenyebben kellett volna hozzaalljanak, szinte keptelenseg a kerdeses kepzodmenyeket osszegyujteni, az egyik fajtabol nem is talaltam egyaltalan...
Jupiteren meg lehet azt palyazni, hogy az osszes haszontalan kepzodmenyt berakod Kardan ladajaba, Enotos vagy Geonesises tapasztalat, betettem egyszer probabol az osszest, es kb 90-et ugrott az alkatresz mutato, 112 lett, kaptam is uzenetet hogy Kardan kedvence lettem vagy ilyesmi, es igy mar a rendes arakon fejlesztett.
Fegyverekbol nem volt annyi, csak 52 alkatresz lett meg.Erdő Aha, akkor haszontalan a kuldetes, mert amugy a vegen Noe elmondja, hogy neki epp van egy olyan ritka kepzodmenye, valoszinuleg azert torlodik a kuldetes egy ponton.
Viszont a mocsari dokinal lehet valami kepzodmenyeket keszittetni, ha megvannak a hozzavalok, azt valaki probalta ? vajon milyen kepzodmenyeket keszit ?
Szerszamok : en nem talaltam meg, pedig 3 helyet javasoltak, erdogazdalkodas, antennakomplexum es kikotoi daruk, a szennyviztisztitot nem is emlitettek, es Smaragdot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest