Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Riot Gin #27312 üzenetére

    Igen, egy masik modban tervez ilyet, amelyet Turulnak neveztunk el.
    Az egesz onnan indult, hogy kb masfel evvel ezelott szerettem volna latni a COP-ban magyar fegyvereket is, untam, hogy csak a ruszki, amcsi es nato fegyverek vannak tomjenezve.
    Megprobalkoztam, hogy az Enot nevu modbol kivett valltamaszos fegyver modelljet (ami hasonlitott enyhen az egyik magyar gyartasu Kalasnyikovra) betegyem az alapjatekba, azaz elcsereltem az egyik alapjatekbeli fegyverrel.
    Utanna azon sirankoztam :DD , hogy nincs senki, aki egy magyar modot csinalna, errefel xFreex felajanlotta hogy csinal.
    Nos, en adtam ugye az otletet, azutan kepeket, adatokat, zenet es ilyeneket gyujtottem, mikozben Free nekilatott a megvalositasnak, azaz, hogy betegyen fegyvereket, pancelokat, atszerkesszen dolgokat.
    Aztan idokozben jottek meg otletek mindkettonk reszerol, ihletodtunk ilyen-olyan modokbol, es meg kitalaltunk par egyedi dolgot is.
    Ma epp sikerult megtalalni a megoldast a zenere, nevezetesen azt, hogy kulonbozo zenek jatszodjanak le pl a Szkadovszkon, Janovban rendes, hallhato hangerovel.Ez egy zene mod, mostmar csak ki kell valogassam az idokozben kivalogatott zeneket es at kell alakitsam oket a Stalkerhez.
    Meg be kell tenni par fegyvert, es egyebet, aztan par simitas, es azt hiszem hogy meg is van a mod - mar epp ideje :))
    Csak alapjatek modositas, ugyhogy nincsenek benne uj kuldetesek, a szkriptek programozasahoz nem ertunk.

    De : abban remenykedem, hogy talan valaki aki ert a szkriptekhez majd egyszer felkarolja a modot, es a Pripjatyi kivonulas utan meg kalandozhatunk mas palyakon, es kuldeteseket teljesithetunk.Egyelore ez egy alom, es ha nem lesz belole semmi az sem baj, ez a mod legalabb megvan :C

Új hozzászólás Aktív témák