- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
shield #26668 üzenetére
@ Shield: nálam is van ilyen gond az Újságíróval, csak nálam újratöltéskor kidob a játék a szokásos Windows hibaüzenettel. Indítom újra és megy, olykor megbír 2-3 újratöltést, aztán megint crash. Na, de ugyanez van a Medeirosban is a Pripjáty területen. Úgy látszik, hogy ez a baj közös a két modban. De csak Pripjátyban, máshol nem. És más pripjátyi módokban ezt nem tapasztaltam.
@Antonius1978:
Az első kérdésre már nem is tudom a választ, de úgy emlékszem, hogy valami pénzt elvett tőlem. Aztán vissza kellett mennem Strelokhoz és beszámolnom neki, majd újra vissza Gupihoz, és csak ez után küldött el Gupi a cuccaiért a Fűrésztelepre. Azt megsúgom , hogy ne vegyél drága páncélt ez előtt, mert Gupi ad egy tippet a szinháznál, ahol van egy fasza, méregdrága cucc a padláson.A gauss nincs a hajón, sokat kerestem én is. Ott csak egy üzenet van Szultántól, ami nem tudom mire jó. Gausst majd hozol Pripjátyból.
A konténerek, azok olyan kis kék fémládák lezárva. A képek után, amit adnak a leltáradba, könnyű megtalálni őket, elég messziről látszanak, csak nappal keresd őket. Egyeztetned kell a képeket a térképpel. Egy ott van a térkép jobb alsó sarkában a Szennyvíztisztító udvarának bejáratánál, a portásfülkében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő