- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Shadow Chernobyl alapra épül ahogy elnéztem küldetésileg.
A PROJECT ALPHA , magyar fejlesztésű módnál megakadtam.Be kell menni segíteni a katonákat kiiktatni és megmenteni az egyik főmuksót, aki leküld az alagútba, hogy a lövész pendriveját találjam meg. A rejtekhelye itt most egy ajtón át megközelíthető, ott felveszem a kézzel írt jegyzeteit tartalmazó könyvet, de a pendrive-ot nem találom.
Hálás lennék, ha tudnátok egy tippet adni, hogy merre lehet, mert bejártam az alagutat keresztül-kasul, de nem leledzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest