-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #26208 üzenetére
A Sniperrel nyomulok, annál simán betudtam kapcsolni a "fegyverek engedélyezése a bázison" opciót, ahogy írtad, de tegnap az ENOT-nál nem találtam. Lehet, hogy csak vakon voltam mint "Stivi"!? Majd megnézem megint.
PeL akkor már alapból működni fog a 3GB patch, nem kell csinálni vele semmit?
Amúgy nem értem ezt a 3GB patch dolgot, pl. megnéztem a Sniper és a BRAZ-t menet közben mennyi memóriát használnak, kb. 4.5-5.5GB volt használatban. Az lehet, hogy akkor néztem amikor kikapcsoltam a lapozó fájlt, már nem emlékszem, de újra megnézem.A BRAZ-nak olyan gondja van, ha nagyon sok cuccot tárolok akkor nem tudja visszatölteni a mentéseket, szűz alapra telepítve sem, de ha új játékot kezdek akkor semmi probléma. Régebben a Sniper is így viselkedett. Észrevettem az újabb modoknál is, pl. amiket SaGa fordított, hogy ott is belassult a visszatöltés és bejött több megakadás is. Ez azoknak gond akik gyűjtögetnek mint én.
Azt hiszem újra kifogom kapcsolni a lapozó fájlt, mert szerintem jobban futottak a modok (8GB RAM).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest