- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #25178 üzenetére
Koszonom a tajekoztatast, mar nem jatszodtam vele kb 1 honapja forma, szoval elszoktam tole, ezert balfaszkodok annyit
A Limanszkos palyan nem jott be, legalabbis az, hogy minden helyen ujratermelodnek a bionikusok meg a szornyek, zsoldosok, stb.
De mostmar atkerultem Borongosra, megcsinaltam a tudos kuldetest.Ehhez a kuldihez kaptunk egy nagyon fasza mesterlovesz puskat, nagyon megtetszett
Most a Barnal vagyok, es mindenki engem akar
A Szabadsagos faszinak merre keressem a macska altal elhurcolt taskat ? csak azert, hogy ne lojek el egy orat azzal hogy megint korbejarom a bazist.
A viragos kuldetest csinaltam, most kell menjek a Verszopo sztalker utan Limanszkba.
A jotekonykodos kuldi az mirol szol ? ossze kell szedni 1 millat, es kesz atvaltani, majd johet a jutalom ?
Egyelore - azt irta - nem lehet visszamenni Borongosra, pedig ott is lesz egy Terminator kuldetes.
Ha nem unod, es te mar megcsinaltad, akkor par szoban reszletezd az altalam felsorolt kuldeteseket, hogy feleslegesen ne toltesem az idom keresgelessel es effelekkel.Amugy kezd megtetszeni a Gladiator, jopofa kuldetesek vannak benne, az ember nem is gondolna
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest