- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
és most jut eszembe, mit hiányoltam még a Clear Skyból anno.
vége felé járok, gondoltam még gyorsan eljutok a végére. de legalább X8al végzek.
amit hiányoltam: a bunkerek. a törpökkel és szellemekkel, esetleg egy controllerrel, aki miatt célozni se lehet az egész pályán. pontosabban: a félelem. ugyanis az SoC eszméletlenül félelmetes volt... Agropom alatt az első bloodsucker, a bunker dark valley alatt, red forest, a harmadik végigjátszásig folyamatosan a frászt hozták rám. negyedikre exoban mentem, G36al.
tudni kell, hogy SEVA van rajtam (nem a tökéletes választás, maxra uppolva), viszont fegyver ügyileg egész jól el vagyok látva (Obokan, Vintar, FT200M maxra uppolva). tehát, egész jó, de nincs éjjellátóm és egy uppolt bullatban megfelelő sisakkal/exoban nyugodtabb lennék (masteren nagyon hamar halni sevaban).
spoiler
szóval, x8bunker. zörejszinten snorkok és rodent/hamsterek, valahol még burer is kell, hogy legyen, esetlen egy szellem (vagy, controller). tárgyak röpködnek, törpöket nem találom. fő dokumentum megvan, de a többi nincs. a tárgyak röpködnek, zörög minden.gyereksírás.
spoiler végeebben a pillanatban léptem ki.
tanulság: éjszaka ne menjetek x8ba, idegőrlő.
BalaNce87: 4 társad lehet. ebből egy Zulu (ő fix), egy az emberke, akinek ki kell fizetni a tartozását a vért miatt a banditáknak (juniperben a bárnál a szakállas emberke), egy a monolit squadleader (hozzá kell, hogy a duty leader pdat -tudós misszió alatt lesz meg a cooling towernél- vagy a duty vagy a freedomnak kell adni, és mellé felbérelni ugyanazt a frakciót a tudósok védelmére, juniperben található a tudósoktól nem messze délnyugatra), végül pedig a lezuhant helikopter pilótája (tudósoknál a bunkerben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest