- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
Akkor úgylátom le kell mondanom az AF3ról az enot alatt, mert a merge patch nélkül nem indul el a játék. Pedig az sgm 2.2. alatt nagyon bejött a kiszámíthatatlan kitörések és az időjárás változás. Egyelőre jégre teszem az enot-ot és más kihívások után nézek a zóna térségébe.
Magyarításokkal kapcsolatban a complete modokon túl vagyok, az oblivion lost verziók jöhetnek,
A legendary-vel operálnék , de az pár küldetés után random crash-el és általában akkor mikor valami harc van kibontakozóban. Shader-re gyanakodtam, de az össze létezőt végigpróbáltam és nem javult ahelyzet, bár az is lehet a steames verzió nem tetszik neki és ha sikerül megtalálnom itthon a virágbolti verziót akkor azzal is letesztelem.
Ja és köszi mindenkinek a segítséget és az esetleges PM-ben küldött magyarítás linkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest