- Google Pixel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Segítség!! Történt egy kis baleset. (WiP mod) Véletlenül lementem az X8-as laborba amikor még nem volt nálam beleőpőkártya, és így nem lehet bemenni, viszont visszafelé a lifthez is kellene, így nem tudok visszamenni sem.. Bent ragadtam a folyósón...
Mit lehet ilyenkor csinálni? Nincs meg az előző mentés.. csak az elejéről kb. és már rengeteg küldetést megcsináltam.. Fullra fejlesztett juggernaut suit is megvolt, m82..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Java programozás
- Path of Exile 2
- Microsoft Edge
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest