- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
#90933760 #21042 üzenetére
Valahogy ugy akkor ezek szerint.De felesleges sirankoznod
, engem a Geo 2 - egy fix hianya miatt amirol nem tudtam, itt segitett valaki - mindig kidobott, meg jatek kozben is, ha felvettem pl egy kepzodmenyt, vagy egy fegyvert, vagy barmit
es amikor atleptem mas palyara ott is mindig osszeomlott, ha az adott palyan el nem dobtam, el nem adtam, fel nem vettem stb azt az adott targyat.
Ugyhogy ez lopurc, mivel egy palyan azert tobb orat is tudsz jatszani, mielott atmennel egy masikra.Dhampir maga az otlet, a megvalositas tunik jonak, nem mondom, lehet hogy egy ido utan kurvara idegesito lesz a jatekkal jatszani, epp ezek miatt a jol atgondolt dolgok miatt.
Lathatni jopar filmet, ami bizony pont igy mutatja be a dolgokat, csak magadra szamithatsz, a cikkben emlitik az Ut nevu filmet is, nagyon durva benne az elkepzeles, abban a tabor 2 reszre oszlik, 1. akik megprobalnak innen-onnan kajat guberalni - mar ha kapnak, a masik tabor meg egyszeruen az elkapott embereket zabalja meg...Vagy emlithetnem a Resident Evil cimu sorozatot is, abban is kell kaja, pia, fegyver, biztonsagos hely stb, gyakorlatilag minden ilyen film errol szol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest