- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17122 üzenetére
Igen figyeltem a tulajdonságaikat és amit eddig találtam egyiket se lehet használni (meg némelyik nagyon nehéz is pl night star 13 kg).Közben találtam egy kis bizniszt a benzinkútnál 4 - 5 fős zsoldos osztag.Elég sokszor ott vannak és nagyon gyűjtögetnek (ami jó is nekem).Furcsálom hogy a mutáns-alkatrészekért Bagoly fizet a legjobban képződményeket azonban Szakáll - nak érdemes elpasszolni.Nálam a fegyverek most AEK-971 és Saiga-12,de van AK-74 - m (AK tactic volt az SGM - be).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Spotify
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest