-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16674 üzenetére
Turn using power supply for detector on.
Turn using power supply for detectors on, not allowing the detectors to operate without it.
------------------------------------------------------------------------------------
Compact and lightweight Ingram M10 is built on the scheme, when the part of its shutter runs over the barrel.
The shutter is free, its mirror with drummer are shifted at the rear. Shooting is conducted with opened shutter.
USM provides conducting of single and automatic fire, the switch of the modes is located on the left side of the weapon.
Cocking handle is located above the receiver, what allows you to use it with either hand.
When shooting the handle moves with the shutter.
------------------------------------------------------------------------------------
Valamelyik modban láttam egy ilyesmi képet. Még arra is gondoltam, hogy milyen jó lenne "kiollózni" belőle a kis képeket és betenni ide avataroknak. Ha ráakadok megint akkor kiszedem és szólok.PeL hála nektek én az SGM2.2-tőt használom fel, mert ez egy korai SGM (szerintem).
Vannak benne új stringek, pl. a medáloknál kissé bele is keveredtem. Ott kihullottak az elektronikus pénz szerzési dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest