- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16674 üzenetére
Turn using power supply for detector on.
Turn using power supply for detectors on, not allowing the detectors to operate without it.
------------------------------------------------------------------------------------
Compact and lightweight Ingram M10 is built on the scheme, when the part of its shutter runs over the barrel.
The shutter is free, its mirror with drummer are shifted at the rear. Shooting is conducted with opened shutter.
USM provides conducting of single and automatic fire, the switch of the modes is located on the left side of the weapon.
Cocking handle is located above the receiver, what allows you to use it with either hand.
When shooting the handle moves with the shutter.
------------------------------------------------------------------------------------
Valamelyik modban láttam egy ilyesmi képet. Még arra is gondoltam, hogy milyen jó lenne "kiollózni" belőle a kis képeket és betenni ide avataroknak. Ha ráakadok megint akkor kiszedem és szólok.PeL hála nektek én az SGM2.2-tőt használom fel, mert ez egy korai SGM (szerintem).
Vannak benne új stringek, pl. a medáloknál kissé bele is keveredtem. Ott kihullottak az elektronikus pénz szerzési dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest