- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16674 üzenetére
Turn using power supply for detector on.
Turn using power supply for detectors on, not allowing the detectors to operate without it.
------------------------------------------------------------------------------------
Compact and lightweight Ingram M10 is built on the scheme, when the part of its shutter runs over the barrel.
The shutter is free, its mirror with drummer are shifted at the rear. Shooting is conducted with opened shutter.
USM provides conducting of single and automatic fire, the switch of the modes is located on the left side of the weapon.
Cocking handle is located above the receiver, what allows you to use it with either hand.
When shooting the handle moves with the shutter.
------------------------------------------------------------------------------------
Valamelyik modban láttam egy ilyesmi képet. Még arra is gondoltam, hogy milyen jó lenne "kiollózni" belőle a kis képeket és betenni ide avataroknak. Ha ráakadok megint akkor kiszedem és szólok.PeL hála nektek én az SGM2.2-tőt használom fel, mert ez egy korai SGM (szerintem).
Vannak benne új stringek, pl. a medáloknál kissé bele is keveredtem. Ott kihullottak az elektronikus pénz szerzési dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Kompakt vízhűtés
- ASUS routerek
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest