- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
A gépem kicsit húzva van, de a laptopomon akartam kicsomagolni és egy halom hibát írt ki. Megpróbálom egy másik gépen, hátha...
hubai1979 bocs, hogy az utolsó napokban nem jelentkeztem, sajnos betegeskedem. Légy szíves az angolosítást tedd fel valahová, mert az istenért sem tudom letölteni a megadott linkről. Szeretném már kipróbálni, hogy összejön-e a helyes karakter megjelenítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest