- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #15747 üzenetére
Shield, gozom nincs mi az amit irsz, valaki vilagositson fel.
Dodopek, en a Stalker skriptek programozasahoz nem ertek (mondjuk a Heroes 4 skriptjeihez igen, mert megtanultam), meg tudnam tanulni, de most skriptet is programozzak es forditsak is ?
Egyszer legyen meg az egesz mod forditasa nagyjabol, aztan raerunk gondolkodni, hogy hogyan illesztjuk be...Esetleg ha nagyon muszaj, akkor megorzom a forditott szoveget ekezetek nelkul is, mivel en igy szoktam meg hogy irjak, es ekezetek nelkul sztem nincs semmi gond.Amugy esetleg valaki, ha sok szoveget leforditottam mar, elvallalhatna,hogy kijavitja ekezetesekre, mert nekem nagyon lassan megy, nem vagyok hozzaszokva...
UI : Shield, idokozben bevillant, hogy kb mit is akarhatsz, de kell nekem annak a modnak a skripje a szovegekkel, es amugy ez a mod - marmint a kuldetesek - mennyiben egyeznek azzal, amit te irtal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest