Hirdetés
- Mobil flották
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Ha megvan mind a három rész, melyikkel érdemes kezdeni, a CS-el ami előzmény vagy az eredeti SoC-vel?
Megmondom őszintén, nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, de nem az amit vártam. A grafika gyönyörű, a hangulat jó, de én valami magányos stalkerre gondoltam, aki elhagyatott laboratóriumokat, pincéket és területeket kutat át, ahol csak mutánsok ólálkodnak (emellett erős horror hangulatot vártam) és nem arra hogy a CS-t elkezdve kámzsás banditákat kell a sásban lődöznöm miközben társak rohangálnak körülöttem. De még ez hagyján. Kaptam egy küldetést. Átléptem a helyszínre, és kaptam még hármat. El sem értem a legközelebbire, mire kettőre kiírta hogy megszakítva, miközben engem anyáztak hogy hol vagyok már. Megcsináltam a harmadikat, de a gép nem regisztrálta hogy tényleg elfoglaltam a helyszínt, mindeközben bármerre császkáltam, mindenütt 8-asával kolbászoló banditákba ütköztem, akik miatt egyfolytában kötözgetnem, meg gyógyítanom kellett magam, és többször meghaltam, mert egy kis piros csíktól eltekintve sem zihálás, sem lassulás, vagy egyéb képi effekt nem figyelmeztetett arra hogy hamarosan megdöglök...
Végig ez lesz? Mert egy kicsit érdekes hogy a radioaktív "zóna" népesebb mint a lakóhelyemhez legközelebbi kisváros...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield