- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Ha megvan mind a három rész, melyikkel érdemes kezdeni, a CS-el ami előzmény vagy az eredeti SoC-vel?
Megmondom őszintén, nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, de nem az amit vártam. A grafika gyönyörű, a hangulat jó, de én valami magányos stalkerre gondoltam, aki elhagyatott laboratóriumokat, pincéket és területeket kutat át, ahol csak mutánsok ólálkodnak (emellett erős horror hangulatot vártam) és nem arra hogy a CS-t elkezdve kámzsás banditákat kell a sásban lődöznöm miközben társak rohangálnak körülöttem. De még ez hagyján. Kaptam egy küldetést. Átléptem a helyszínre, és kaptam még hármat. El sem értem a legközelebbire, mire kettőre kiírta hogy megszakítva, miközben engem anyáztak hogy hol vagyok már. Megcsináltam a harmadikat, de a gép nem regisztrálta hogy tényleg elfoglaltam a helyszínt, mindeközben bármerre császkáltam, mindenütt 8-asával kolbászoló banditákba ütköztem, akik miatt egyfolytában kötözgetnem, meg gyógyítanom kellett magam, és többször meghaltam, mert egy kis piros csíktól eltekintve sem zihálás, sem lassulás, vagy egyéb képi effekt nem figyelmeztetett arra hogy hamarosan megdöglök...
Végig ez lesz? Mert egy kicsit érdekes hogy a radioaktív "zóna" népesebb mint a lakóhelyemhez legközelebbi kisváros...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest