- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
sklopp #14833 üzenetére
Nálam is ez volt a gond (Sniper), erre adták a tanácsot hogy kapcsoljam ki az auto mentést. Ez megoldotta a gondot a másik pályára ugrásnál.
Sajnos játék közben sokszor előfordul az XrEngine leállás, ilyenkor a crash log fájlt szoktam törölni. Valamivel jobb, de lehet hogy csak véletlen.Más: pripyatban megkerestem az ismeretlen jelet, erre elindult a kiürítés. Jönnek a helikopterek és el kellene húzni. Még van vissza egykét dolog amit nem csináltam meg és rengeteg cuccom is itt van. Ráadásul még a katonai szerszámokat sem szedtem össze.
Vissza olvastam egy kicsit és írtátok hogy jön a zombi irtás.
Lenne pár kérdésem: el kellene még mennem sötét völgybe is, ha maradok akkor megmarad a küldetés?
Ezekkel a katonákkal lesz még dolgom valahol máshol és feltudom használni a katonai szerszám készleteket ha összeszedtem? Csak a katonaság megy el és a többiek maradnak, pl. kereskedő (na ennek sem sok mindent tudtam eladni) és Garik a vezető?
A kiürítés után csak a zombik maradnak és ezzel pripyat-i résznek vége?
Esetleg még más tanácsot is elfogadnék amit adtok, mert most jászom először a CoP-ot.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest