- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #14250 üzenetére
A Sniper mod-ot tolom. Már meg van a gáz, de gáz már nagyobb, nem hajlandó a játék betölteni a mentéseket.
Ez egyre gyakoribb lett most már egyáltalán nem tölt be. Nem tudom mi lehet a "gáz".A mod-ban pedig csalódtam, a fegyver balansz szerintem el van kúrva. Az AK-k szinte használhatatlanok, rettenetes nagy a szórásuk és a sebzés kicsi. A távcsöves AK-74-el pl. egy vadkan lelövése nagy bravúr. Egy egyszerű bandita likvidálása is nehéz vele. Az SVDM (ha jól emlékszem) mesterlövész puska az nagyon jó volt, amíg volt lőszerem, most pedig egyetlen darabot sem tudok szerezni. Hangtompítóval akár 10 banditát is leszedtem, hogy észre sem vettek. Valami bug lehet mert mert a fegyvereknél össze-vissza mutatja lőszer darab számát. Eddig nagyon jó volt mert rengeteg sniper lőszerem volt ez miatt, de most egy darab sem.
A másik ami nem tetszik, főleg a zsoldosoknál tapasztalható, mint a CoD-ban, szinte ki sem léptem a fedezék mögül már le is szedtek. Már a banditáknál is tapasztalom.
Még egy dolog ami nem tetszik a cuccok értékeit kis színes vonalkák jelzik. Amikor össze kell hasonlítani őket, akkor jön a vonalkák számolgatása. Sokszor alig van különbség köztük, akkor nem könnyű az eldöntése, hogy melyik a jobb. A sok AK típus közt alig van különbség, pl. egy tulajdonságnál egy vonalka, szánalmas. SoC-ban 100x jobb volt a %-os kijelzés és a fegyverek használata. Egy távcsöves Ak-val már lehetett akciózni, főleg egy Obakan-nal. Itt a G-36 is piskóta, a SoC-ban a G-37 már tekintélyes fegyver volt.
Most az is lehet hogy ezek a sz@rságok azért vannak mert megbolondult a játék, ha nem akkor gázos.
Még eddig nem Játszottam CoP-al. Ez a mod elvette a kedvemet tőle, ha az alap is ilyen akkor visszatérek a SoC-hoz, talán még akad hozzá jó mod.
A CoP Complete lenne amit azért még megpróbálnék. Melyik fordítás lenne jó hozzá?Ha valaki adna ötleteket és hasznos tanácsokat a CoP-hoz és modjaihoz, nagyon megköszönném. Azért szeretnék játszani vele ha az első tapasztalatom nem is lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest