- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
dodopek #13944 üzenetére
apám, egy helyben állva pakoltam ki a motyómat a földre, mire egyik pillanatról a másikra máshol találtam magam. Nem mentem nem szaladtam bele semmibe, meg egy teleportot csak megismerek.
Volt dolgom már SGM-el már, ez az ENOT meg épp fel volt pakolva, gondoltam elindítom.....
Igazából a Clear Sky SMRTER moddal akartam jáccani, aztán eszembe jutott hogy 4:3-as felbontást enged, és ez lett belőle.(#13945) rétisün
Köszi!
De most nem akarom a fél játékot átírni.
Azt hogy a normál játékban mi hol van nagyjából tudom, csak ez a prológ zavart meg kicsiit, hogy se egy rendes bolt, se szerelő. Viszont a jó a rosszban hogy nem zavar hogy nincs pénzem, mert amúgy sem tudom elkölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest