- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #13661 üzenetére
Fura helyzet mert ezek nem vándorolnak mint a szerszámok,tehát mindig ott vannak ahol írtam.Nos nekem úgy volt az 5. után beszélnem kellett Hawaii - val és Szakáll - al (mindig a másikhoz küldött attól függően melyik területen voltam éppen.Ha jupiteren voltam skadovskra,ha zatonban akkor janovra).A kevlár dolgot passzolom nem tudom nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest