- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Én avval játszom amit linkeltél és eddig szépen ment nagyon.Kettő hibát találtam ahol rögtön kidob.Az első:a Janov állomáson az aulában lévő kereskedő árulja a saw 249-es könnyű géppuskát.Mihelyt megveszem rögtön kidob.A második mikor a fensíkon átmegyek Argoponba a kettő darab helikopterhez,az első heli ami közelebb van mihelyt közeledek 100 méteren belül rögtön kidob.A második helit is úgy sikerült megközelítenem ,hogy az épületet megkerültem.Utána próbáltam az elsőhöz menni onnan hátulról is azonnal kidobott.Légyszives ha tudol linkelj valami javítást.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield