- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Ismét egy kis segítség kellene!
Annál a résznél vagyok amikor el kell menni a Jupiter-üzembe és megvizsgálni Pripyat-ba vezető földalatti átjáró rakodókapuját.
A kis épületbe sikerült is de a nagyba nem tudok odamenni.Az egyik bejáratnál egy teherautó van beszorulva és nem tudok bemenni.A másik bejáratnál bejutottam de az az épület másik felébe van és az átjáró rakodókapuja pont emebbe a felébe van.Sehogy sem tudok oda jutni.
Már körbe is akartam menni az épületed de le van zárva drótkerítéssel.
Merre kell oda jutni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest