Hirdetés
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #10009 üzenetére
Nos az en AKSM-em vagy mi a csuda a neve, amit az elejen kapunk, en azt kedveltem meg
1 szepseghibaja van csak, hogy nem lehet tavcsovet szerelni ra, esetleg egy lezeres celzot, de az engem valahogy idegesit, sokkal jobban lovok ha a sajat celzorendszeren at kukucskalok, csinaltam jopar fejlovest vele.Es a mocsarbol mar teljesen felfejlesztve hoztam at, szep volt a programozotol hogy megengedte hogy teljesen felfejlesszuk
Az AKM es AK 103 epp 1 hajszalnyival sebez tobbet, de az is lehet hogy csak azert, mert hozzajuk mar kaptam kezikonyvet.Tetszik meg a dobtaras 7,62-es geppuska is, 75 loszerrel.
Hasznal valaki geppuskakat ?
Pl SAW, vagy M60 ? Az M60 lehet a legdurvabb, de nem tudom hogy ki tudja felfejleszteni...mintha Kardan tudna, de lehet a dobtaras 7,62-essel keverem...Melyik a simma AK Tactic ? Nem is emlekszem ilyen nevu fegyverre ? Az a fos-zold szinu
, vagy melyik ?
UI : akkor jo ha az alap helyen van, egyik stalker azt mondta, hogy Pripjatyban az oriaskereknel, es mivel a szerszamok tekinteteben is jo helyet adtak meg a stalkerek, gondoltam hogy talan ott lesz, de az alap jatekban nem lehet odamenni asszem.
Aha, 10 ezredik HSZ, es meg jopofaskodtam is
Ha nekem is lesz olyan torkesem, en tuti hogy szalonnat fogok enni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest