- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Warpig #34576 üzenetére
Lehet a beállítási menüből User Guide 143. oldal (szoftveresen) vagy kis lyukon keresztül 10mp-ig nyomva a mikrokapcsolót.
-
válasz
Warpig #26404 üzenetére
Nézelődtem egy kicsit a routeredről, miért veszel ilyen olcsó routert az amelyik nem ajánlott kategóriában van?
Ha használtan vettél, az öreg kondi miatt ilyeneket is produkálhat, le kell cserélni másik megbízható ajánlott teljesen vadiúj routerre.
Ha új, ilyen a "vacak" router, már megbocsásson, de amint megnéztem az árát, és meghökkentem!
Szerk.: Nézelődtem a supportját, kimondottan nagyon gyenge!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Warpig #14641 üzenetére
Nekem már semmivel se sikerül belépni, még Telnet-el vagy SSH-val se.
Pedig csak felraktam a DD-WRT-t, ami után még működött is. Aztán amikor beállítottam a PPPoE kapcsolatot, meghalt az egész...
Egyébként alapból nekem is a 192.168.0.1 volt, de megváltoztattam 1.1-re, mert a modem az 1.2. Ami egyébként vicces, mert a WR842ND-vel elértem, de a WR340G-vel meg nem.
-
-
válasz
Warpig #14345 üzenetére
amennyiben van rá lehetőséged;
- próbáld ki másik munkaállomásról
- próbáld ki másmilyen böngésző alól (általában explorer alól jó, legfeljebb próbáld ki kikapcsolt bővítményekkel, in-private módban)ha a fentiek nem segítenek, tehát többnyire leredukálható a probléma a routerre, úgy reset, majd húzd újra a megfelelő (v1 vagy v2) firmware verziót, majd újra reset, és próbáld meg úgy!
valamilyen védelmi alkalmazás nem foghatja meg a konfigurációs munkát? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest