- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
HTomee #36147 üzenetére
A szolgáltatóit bridge-be raktam, a tp link végzi a kapcsolatot pppoe-vel.
Annyi hogy a tplink alatt van még egy cisco rv180 kikapcsolt dhcp-vel, switch mode-ban,ennek nem szabadna megfognia így nem?Havernál a szolgáltatói ont végzi a natolást, meg a port forwardingot.
Nincs egyikünknél se dupla nat.Az érdekesség még az, hogy csak egymással nem tudunk beszélni, szegedi cimborával tudunk mindketten külön külön is, és ha ő is benne van a party-ba, akkor mindhárman halljuk egymást, és tökéletesen működik minden...
-
woodworm
veterán
válasz
HTomee #35871 üzenetére
Az ac66-oson ugye nem egyezik a két sáv ssid-je? Az 5GHz-es sáv eltűnésének kezelésére próbáltál csatornát váltani (36, 40, 44, 48)?
Esetleg kábelen nem lenne jobb összekötni? Stabilabb kapcsolat és a hasznos átvitel is jobb lenne.Szerintem a C7-esnek rosszabb a szórása, ne a régi 7xx, 8xx, 9xx szériából indulj ki.
-
-
-
TBMC
addikt
válasz
HTomee #35689 üzenetére
de eddig hibátlanúl működött? most egyszer csak megadja magát?
ez az 1 bejövő kábelem van ugye amit behúztak a lakásba...tegnap kb 8körül visszadugtam a routerbe a bejövőt.. és hibátlanul ment.. egészen ma reggel 9ig, mikor is ismét kaptam értesítést a szervertől, hogy nincs kapcsolat.
amint hazaérek rálesek,de gondolom ugyan úgy "leválasztva" fog szerepelni a bejövőnél..
router restart, meg minden egyéb volt tegnap kb 5x.. de úgy látszik semmi sem segít. -
Darkdeath102
csendes tag
válasz
HTomee #35031 üzenetére
Bocsánat, hogy bénázok, visszadugtam a Dlink WAN portjába a Sagemcomból feljövő kábelt (ha ezt nem teszem meg, akkor a dlinkrouter.local oldalon nem tudok bejelentkezni a Dlink felületére, reseteltem a routert újra, konfiguráltam, utána beállítottam statikus IP-re ahogy mondtad. Ekkor megint csak 10mbit a max. sebesség, mint korábban. Miután kihúztam a WAN portból a kábelt és eggyel arrébb került, képes a gép hozni a 250mbit körüli értéket, viszont nem enged vissza a Dlink felületére gépen csak telefonon tudok belépni, telefonon a Dlink wifire kapcsolódik, viszont se a Speedtest, se a böngésző nem működik.
Fontos lenne, hogy a Dlink wifijét tudjam használni, ugyanis a Sagem a földszinten van, egy szobával arrébb már gyenge a jel, az emeleten pedig esélytelen használni.
Elnézést kérek, hogy szombat délután az agyatokra megyek
-
Darkdeath102
csendes tag
válasz
HTomee #35028 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Egy porttal arrébb dugtam mindent (kihagyva a D-Link -en a WAN portot) és sikerült is kimérnem 259.57 Mbps le és 18.7 Mbps feltöltést. Viszont most úgy néz ki, hogy nem tudok visszalépni router agyába, Wifire a telefonom felcsatlakozik, viszont nem nyit meg semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest