- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atua
aktív tag
válasz
norbert400 #33688 üzenetére
Újraindítás, áramtalanítás, reset már megvolt, többször is. Ezekkel sem változott semmi, olyan, mintha minden működne rajta, csak épp az adatforgalom nulla...
-
woodworm
veterán
válasz
norbert400 #33679 üzenetére
Volt hasonló problémám vmware és vb esetén is, amikor egy windows frissítés kiütötte a hálózati kapcsolatokat. Nem oldotta meg csak a virtuális környezetek telepítőjének a futtatása és a telepítés javítása. Lehet egyszerűbben meg lehetne javítani, de annyira nem értek hozzá, csak néha használom őket.
Egyébként pár napja tértem én is át upc előfizetésre, ugyancsak connect boxot kaptam. Router módban nem próbáltam, szinte azonnal kapcsoltam át modem módba (a saját router viszont változott), de most elindítva simán kap ip-t a virtuális gép.
-
woodworm
veterán
válasz
norbert400 #33675 üzenetére
A böngészőben a 192.168.100.1-es ip-címen éred el az admin felületét és közvetlenül a főmenüben van egy modem menüpont, ott kell router üzemmódból modem módba kapcsolni.
Erre az időre a felesleges problémák elkerülése végett jobb közvetlenül csatlakozni rá, az újraindítás után mehet mögé a tp-link. -
válasz
norbert400 #33673 üzenetére
Tedd bridged módba a HGW-t és használd ugyan úgy a saját router-t ahogyan eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest