-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Wind-Storm #18673 üzenetére
Megoldva!
Viszont ezt beírom ide is:
Bárkinek van Raidsonic 4210-es NAS eszköze?
Mihamarabb szükségem volna a bootloaderére, OpenWRT alól nagyon egyszerűen lementhető. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Wind-Storm #18685 üzenetére
Pontosabban kerek 1MB-nyi, FF-ekkel lezárva.
-
csixy
addikt
válasz
Wind-Storm #18673 üzenetére
Bootos gyári fw-ből nem lehet kifaragni?
-
csixy
addikt
válasz
Wind-Storm #18494 üzenetére
Más beltériken azon a porton szokott érkezni a netről az emuhoz cardsharing információ, vagy lehet rajta hozzáférés streamekhez, IPTV funkciója lehet , netuptv ?
Lehet firmware firissítési funkciója.
Már anno a DBOX2-eseken is volt egy LAN port .... aztán jött a debug ... ment szépen fel rá az enigma. Netes szerverről lehetettt letöltögetni hozzá a hozzávalókat modulárisan , vagy egyben új firmet. Na ezen indult be aztán rendesen a cardsharing. -
Unteroff
aktív tag
válasz
Wind-Storm #18483 üzenetére
Nem, rosszul írtam...
No szóval, van egy, a T-Home-tól egy Thomson ST 780i WL Router készülék, telefon kábellel lett csatlakoztatva, és kiszolgált egy vezetékes telefont, és a LAN-ról és Wifiről néhány PC-t, táblagépet, mobilt. Most, az Invitel hozott egy Thomson THG-571 modemet, és egy hd-c63cx Set-Top-Box-ot... A modem a régi router mellett van, a STB meg a nappaliban, a TV mellett. Így volt kedvezményes, már az 5Mbps-ról 25Mbps-ra való átállás is megérte.
Most annyit szedtek szét, hogy az internet közvetlenül megy a modembe, de a régi router-en még ott van a telefon. Hó vége felé bontódik a szerződés a T-Home felé, így egy darabig mindkettő van. Most néztem meg, nem szedték még szét, van wifi, de csak az új modemről van "vezetéskes" net.
Annyi lenne így most a kérdés, hogy azon a STB-n van egy LAN bemenet, azzal mit lehet kezdeni? Online streamelhetek a PC-ről filmet, netezhetek a tv-n keresztül? A TV még egy katódcsöves, de valamikor már fel kellene zárkózni a mai technológiához...
-
sharkshock
csendes tag
válasz
Wind-Storm #12129 üzenetére
"Ez bizony így megy. Elküldik a hivatalos szerviznek, ott megnézik, hogy nem történt-e valami garanciavesztéssel járó beavatkozás, aztán ezután kaphatsz újat.
Cserekészülékről nem tudok.
Ha sürgős és nem számít a garanciavesztés, akkor itt vagyok én, kb. hétvégére akár vissza is kaphatod."bár nekem Linksysem van, nem Tendám, amikor én visszaküldtem a routert(mint utólag kiderült nemvolt baja, csak én ügyetlenkedtem el vmit a configolásnál) akkor direkt kértem is csere routert, amit meg is kaptam, mikor visszajött a saját rutim, postán visszaküldtem és ennyi. Arra még emlékszem hogy bankszámlaszámot meg kellett adni, arra az esetre ha elfelejtem a cserekészüléket visszaküldeni
-
tpeter77
addikt
válasz
Wind-Storm #12119 üzenetére
kösz fiúk, semmi gond!
Holnap meghirdetem...
üdv! -
tpeter77
addikt
válasz
Wind-Storm #12100 üzenetére
szia,
Kicserélték neki egy másikra, úgyhogy lehet eladná. Vett egy másik tipust, azt használja.
És mivel a régit mivel kicserélték, az is jól működik, csak most már felesleges neki.
Esetleg érdekelne ? 3500-ért adnám 1 év garival, ki se bontotta még az unokaöcsém. -
tpeter77
addikt
válasz
Wind-Storm #11935 üzenetére
bocsi, elfelejtettem időközben visszaírni a fórumra, hogy mi történt.
Elvitték egy sztech boltos szervízbe, azt mondták billegő ágyláb alá jó lesz... kuka, nem tudták megcsinálni, vett egy másik tipusú routert.
üdv -
Soma01
veterán
válasz
Wind-Storm #12030 üzenetére
Köszi! Megnézek párat...
-
futár
senior tag
válasz
Wind-Storm #11932 üzenetére
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Wind-Storm #11932 üzenetére
Köszönöm
Gondoltam, hogy a végét járhatja. Egyszer már megdöglött a tápegysége, de akkor épp volt egy ugyanolyan tartalékban egy másik dlink eszköztől. Most csere lesz belőle, mert én már nem szívesen szöszölnék vele (de félreteszem, hátha egyszer később kedvem támadna egy kiadósabb hibakereséshez).
-
tpeter77
addikt
válasz
Wind-Storm #11912 üzenetére
Még garis, de nem tudom érvényes-e a gari ilyen esetben!
-
futár
senior tag
válasz
Wind-Storm #11912 üzenetére
Árgépen 4000 Ft
-
duke
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11853 üzenetére
"Azért egy routernek nevezhető valami, 5 ezer környékén kezdődik.
Egy tucat nem kell, pár púpos lehet csak benne."
Nemileg tuloztam, a kondik par szaz forintbol kijottek volna, de itthon mar sietettek, a routerrel ezert inkabb vettem egyet.
A masik meg, hogy egyik kondenzatoron sem latszik semmilyen elvaltozas sem, ezert gondoltam, hogy mas variacio nincs, mint az osszeset kicserelni. Ha lattam volna, hogy valamelyik puposodik, folyik, barmi baja van, akkor arra ramentem volna. Persze amennyire tudom, serules nelkul is kiszaradhat egy kondi, meg novekszik az ESR erteke. -
duke
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11780 üzenetére
"Azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem végzetes hiba.
Csere bizony, csak ebben az esetben bőven elegendő az elektrolit kondenzátorok cseréje."
Gondolkodtam rajta, hogy kicserelek benne parat, de penzt nem akartam ra kolteni, mert egy olcso router tenyleg nem sokkal dragabb, mint egy tucat jo minosegu elektrolit kondi. Itthon meg csak, meg a routerben levoknel is csak oregebbeket talaltam.
-
Nando911
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11832 üzenetére
Nem tudom, le van jelszavazva.
-
krizstof
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11828 üzenetére
hát inkább lesz ez sajnos kuka, öreg is lassú is és a táp is akkora mint egy kispolszki
azért köszi
-
válasz
Wind-Storm #11780 üzenetére
Na igen, ez így van, csak lassan nem ér annyit az a router, amibe kerül egy kondi!
-
Tosee
őstag
válasz
Wind-Storm #11647 üzenetére
Így is lehet, ahogy leírtad! Igazad van!
-
ghoszty
tag
válasz
Wind-Storm #11509 üzenetére
ezt kitudnád nekem fejteni kicsit bovebben kérlek?
-
ghoszty
tag
válasz
Wind-Storm #11501 üzenetére
nem sikerült megoldani.. csak azt dobja ki mikor beutom neki a parancsot hogy Kapcsolati kérés sikertelen valami tipp esetleg?
-
ghoszty
tag
válasz
Wind-Storm #11501 üzenetére
nemtudtam hogy alabol is van egy leirasban talaltam onnan szedtem le ennek van egy ablakos kis felulete de a lenyege kb ugyan ez volt de most megprobalom cmd bol köszi a tippet
-
benjemin1994
tag
válasz
Wind-Storm #11494 üzenetére
Valószínű nem a vírusírtóval van a baj...mert én is azt használom a saját gépemen és teljesen jó...
amúgy eddig ez a legjobb antivirus amit használtam. Nem szándékszom leváltani.http://www.vipreantivirus.com/
-
válasz
Wind-Storm #11494 üzenetére
A Vipre azt hiszem, hogy a Kerio utódja...
-
tutis
őstag
válasz
Wind-Storm #11449 üzenetére
Ja bocs, vak voltam, tényleg, kiszúrta a szemem de nem láttam az árat
Valszeg foglak keresni jövő hét folyamán.. -
tutis
őstag
válasz
Wind-Storm #11447 üzenetére
Látom szervizzel is foglalkozol, esetleg mennyiért tudnál foglalkozni a routerrel?
-
tutis
őstag
válasz
Wind-Storm #11445 üzenetére
ilyenre gondolsz? Van valami leírás a használatához? vagy routerenként eltérő?
-
amol
addikt
válasz
Wind-Storm #11364 üzenetére
"Mit reagál egyébként ha benyomott reset gombbal helyezed áram alá?"
Ugyanúgy semmit. -
amol
addikt
válasz
Wind-Storm #11347 üzenetére
Huawei Ideos S7 Slim-et kaptam ingyen plusz ezt a routert és egy SIM-kártyát amit azóta sem töltöttem fel
B5-ös. Nem mindegyik LED világít, a power és a LAN1 nem. Talán nem megy végig a boot a LAN1 hibája miatt.StSanya!
Természetesen próbáltam resetelni, meg sem mukkan.
"a tabletre tuti, hogy két év gari van, de a routerre én se emlékszem... De egy próbát megérne egy T-Pont zaklatás, mert a hűségidő vállalásod szerintem neked is két év, nemde?"Persze, fel is hívtam őket, a hölgy kedvesen ajánlott valami fizetős szervizt aki ha nem tudja megoldani a problémát segít választani új routert. Megköszöntem az ajándék terméket ami használhatatlan.
Garjegyet eddig nem találtam benne, de azt tudom hogy a D-Link termékekre 2 év jótállás van. A dobozra rá van ragasztva egy nylontasak "telepítési segédlet"-tel, ehhez eddig nem nyúltam, gondoltam úgysem találok benne újat. Most viszont találtam, egy kitöltetlen garjegyet, ezen is szerepel a két év. Most már csak le kéne pecsételtetnem, remélem sikerül.
Illetve remélem hogy még nem telt le a 2 év, de azt úgyis észrevenném a havi számlán, mert ugye nem szólnak hogy ha nem hosszabbítok időben drágább lesz... -
válasz
Wind-Storm #11324 üzenetére
Mondjuk ettől még nem fogom szeretni a TP-LINK-et!
-
válasz
Wind-Storm #11322 üzenetére
Szóhoz se tudok jutni! A TP-LINK szerint a D, a detach jelzése...
-
mr.robi
tag
válasz
Wind-Storm #11282 üzenetére
úvártam 5 percet, és még mindig ugyanúgy villog, szóval kihúztam, majd újra bedugtam, így sikerült az update, de nem tudok 600kb/sec-nél gyorsabban letölteni... furcsa mivel eddig 2,3 MB/sec-el ment wireless
p.s. köszi a gyors választ! -
RobberBaron
tag
válasz
Wind-Storm #11259 üzenetére
Ha üresen megy a router, akkor nem villogtatja a ledeket.
Most már új probléma is jelentkezett, pár óra után megszűnik a net, és jön a hibaüzenet, hogy nincs fizikai kapcsolat. Asszem gariztatás lesz.Ezzel már a 3. d-link dir 100-as routerem halt meg....
-
RobberBaron
tag
válasz
Wind-Storm #11250 üzenetére
Firmware a legutóbbira van frissítve (1.13EU), ezzel megy legalább 1 éve.
A router még garis, és egy korábban behalt ugyanilyen router gariztatásából kaptam. Az előző router nem így halt meg, az egyszer csak nem működött tovább. -
RTomek80
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11226 üzenetére
köszi.
nem,v2 csak sima
köszi szépen...én nagyon szeretem ezt a kis kütyüt,azért próbálom megmenteni -
RTomek80
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11214 üzenetére
Hát ez sehogy sem jön össze nekem....
-
RTomek80
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11186 üzenetére
bakker,ennyire figyelmetlen nem lehetek...
amikor a telneten keresztül belépek,fogad 2 sor.
az elsőbe a recovery firmware kódja van,a másikba meg a weboldal...
na most nekiállok -
RTomek80
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11188 üzenetére
Az a baj,hogy bejelentkezek a telneten,be is enged,megadom a fájl helyét,és azt írja nem találja
-
RTomek80
csendes tag
válasz
belépni beléptem ftp-n keresztül,felmásoltam a gyökér mappába,de semmi.Villog mint a disco gömb a 60as években....
todnál segíteni? -
RTomek80
csendes tag
válasz
Igen, ez a google szabad fordítása...
Picit furcsán is jött ki minor a parancsot lemagyarosította
Az ftp-ve betudok lépni a router könyvtárába,és a bin fájlokat másoljam simán át? -
RTomek80
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11186 üzenetére
igen róla van szó.
igazság szerint megcsináltam:
Recovery AP OVISLINK 5460 .... Visszaállítása az eredeti firmware! (Ostranění APPRO!)
Előfeltétel: Win XP, hálózati kábel "RJ45"
Első Állítsa be a számítógépet a hálózati kártya IP-cím 192.168.1.200
Második Csatlakoztassa az Ethernet-kábelt a számítógéphez és AP port LAN1 (AP még nem kapcsolja az áramellátás).
Harmadik Nyomja meg és tartsa lenyomva a RESET gombot az AP majd csatlakoztassa az AP a hélózatba.
4. 10 másodperc után akkor engedje el a RESET gombot.
5. Helyezze az összes fájlt: ovislink.bin hasznosítás-és ovislink5460v2 flash.bin egyetlen könyvtárba a számítógépen.
Nálam: F:\4GB\szamitogep.szer\routerek\5460Recovery6. futtassa a DOS parancssort és írd be:
tftp -i 192.168.1.6 put F:\4GB\szamitogep.szer\routerek\5460Recovery\recovery-ovislink.bin (Enter)7. körülbelül 1 perc múlva, az AP automatikusan újraindul, amíg nem kapcsolja ki a készüléket.
8. utáni automatikus újraindítás villog az "állapot" és a narancs "WEP / WPA"
9. Futtassa a DOS parancssor
típus: ftp 192.168.1.6 (Enter)
először jelentkezzen be ...
Felhasználó: admin
jelszó: admin
(ne ess kétségbe, a jelszó nem jelenik meg ...típus: Binary (Enter)
típus: send (Enter)
típus: F:\4GB\szamitogep.szer\routerek\5460Recovery\ ovislink5460v2-flash.bin (Enter) (írja a helyét a fájlt a PC-n ..)
típus: ovislink5460v2-flash.bin
típus: close (Enter) (bontja ftp ..).
10.Spusťe "telnet" (start menü win xp - run - típus: telnet)
típus: o 192.168.1.6
először jelentkezzen be ... Felhasználó: admin jelszó: admin
típus: F:\4GB\szamitogep.szer\routerek\5460Recovery-ovislink5460 (Enter) várni befejezésénektípus: reboot (Enter)
És ez történt OVISLINK eredeti back!
Ha meg szeretné tekinteni a webes felület, először meg kell változtatni az IP 192.168.100.X (nem 252. ..)
akkor zadjte címe: 192.168.100.252 az Internet böngésző és ott vagy.eszerint,de nem maradt benne a routerba.
De megcsinálom a Te leírtad alapján,és majd megírom sikerült-e.
Köszönöm a segítségedet,majd még jelentkezek -
RTomek80
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11182 üzenetére
Ez egy routeres ap.Mind a kettőt tudja.
A villogása ugyan az mint a leírtakban amikor a firmware csere lenne.
Először a status világít folyamatosan,meg a reset gomb hosszú megnyomásával elalszik,és utána a status wep/epa ledek villognak.
Utána olvastam hogy ilyenkor kell helyreállítani,csak sehogy sem ment ahogy leírták.
Ja meg a wifi neve is recovery. De kábelen van rákötve a gépre. -
Viktoár
addikt
válasz
Wind-Storm #11126 üzenetére
Megoldottam,de valami förtelmesen lassú egy ketyere.Lehet hogy beállítás probléma de mivel német nyelvű az egész menü szart sem értek belőle.
Mehet a vaterára 1ft-ért.
-
válasz
Wind-Storm #11093 üzenetére
Nekem semmi bajom a CISCO EPC3208-al, viszont távolról ezt sehogyan sem lehet újraindítani, nincs ilyen lehetőség benne! Mármint a UPC ugye tudja, de a számomra is elérhető admin felületén nincs ilyen! Amikor még nincs online-ban, akkor egy sokkal bővebb, több menüből álló admin felülete van, ahol a Tiedhez hasonlóan van valami konfigurálással egybekötött reboot gomb (talán frekiket tudsz ott állítani, ha minden igaz), de amint online lesz a modem, az admin felület lecsupaszodik egy ilyen egy oldal infó oldalra, ahol semmit nem tudsz állítani!
-
válasz
Wind-Storm #11090 üzenetére
Azt én sem tudom, főleg mert csak nem régen vagyok UPC-s, de már ezek sem múlt heti hsz-ek, és Alex már itt is azt mondja, hogy "régen", "jó ideje" nincs már MAC szűrés!
Egyébként most is regisztrálják a MAC címet, csak most már elvileg automatikus a dolog, viszont volt már rá példa amikor beragadt, és telefonálnom kellett, hogy valamit csináljanak, mert az egyik eszközzel nincs net! Valamiért ide-oda cserélgettem akkor a gépet a routerrel 5 percenként, és beragadt a MAC cím! Azóta klónozva van nekem is a gép címe a routerbe, így tuti nincs gond! De mondom, ez már csak rendellenes működés, azaz hiba eredménye lehet, normális esetben lehet cserélgetni az eszközöket!
-
válasz
Wind-Storm #11090 üzenetére
nem emlékszem pontosan, 2005 - 2010 között voltam előfizetőjük, és eleinte még biztosan volt, mert sokszor vacakolni kellett vele!
-
válasz
Wind-Storm #11087 üzenetére
a upc esetében is csak régebben volt!
-
válasz
Wind-Storm #11087 üzenetére
Pedig ott sincs!
-
choorka
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11084 üzenetére
Na most vagy megáltosodott valami isteni sugallatra, és nem 5másodpercig, hanem két percig megy, vagy végre megvan a megoldááááás. Köszönöm szépen, egy virtuális baráti kézfogást adj át magadnak. csak sikerült a topik itthagyása előtt megoldani. (és amúgy digis a net, de nem szarrágok
)
-
Richard!
addikt
válasz
Wind-Storm #11084 üzenetére
Előszőr futok egy kört a t-home-nál.hátha.
Mindenesetre köszönöm h segítettél -
choorka
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11081 üzenetére
most asszemaz én problémámat összekevered a másik folyó ügylettel
vagy ha nem, akkor nem értem, miért kell antennát cserélnem.
Hogy érted, hogy mikkel kapcsolódom rá? első indításnál annyit csináltam, hogy bedugtam a kábelt a gépbe meg a modembe, elindítottam egy böngészőt, bejött egy digis oldal, hogy szeretné regisztrálni a MAC-címem, ezt megtette, majd egy gép újraindítás után megy a net. csak hát én olyan makacs vagyok, hogy szeretném ezt egy router közbeiktatásával megzavarni.
-
Richard!
addikt
válasz
Wind-Storm #11079 üzenetére
Kicsit gyengusnak érzem a wifijét.a jel erősséget.teló+tv használja a wifit.
Azért gondoltam,h talán meg lehet oldani okosba,mókolás nélkül,de úgy látom h nem. -
choorka
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11077 üzenetére
Köszi azért.
Valaki más esetleg tud megoldást a fentebbi problémámra?
-
Richard!
addikt
válasz
Wind-Storm #11077 üzenetére
Köszi a választ.és nem lehetne kicseréltetni velük?vmi újabbra?
-
choorka
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11073 üzenetére
épp azt mondom, hogy nem adsl-em van
nem kell beírni semmi jelszót vagy felhasználónevet, csatlakozik ez szépen csöndben magának
-
choorka
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11069 üzenetére
nem adsl-em van ezért gondolom akkor nem is a pppoe kell, hanem kábeles, így gondolom akkor a dynamic ip-t kell választanom. Az említett ip címen próbáltam egy quick setupot azzal is fennáll ugyanaz a probléma. Más ötleted maradt még?
-
choorka
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11065 üzenetére
Nagy fekete. höhö
A borításon az van hirdetve hogy Scientific Atlanta, de akkor gondolom nem ez a márka, hanem Webstar, azon belül pedig EPX2203 -
válasz
Wind-Storm #11060 üzenetére
Ez a régebbi típusú (B3 és C3), és azon belül is a már gyengélkedő darabokra vonatkozik! Valamiért a TP-LINK nem képes tolerálni valamit ezen modemektől, amit más routerek, és a PC-k még igen! Ha lecseréli egy ugyanilyenre, de újra, már nem lesz gond... A T1 verzióval szintén nincs gond! Szóval nem lehet a D-LINK-re sem általánosítani, mert ez tényleg csak a régi 360R-re vonatkozik!
A TP-LINK-nél ugyanez, volt aki feltett DD-WRT-t, de semmi sem változott, illetve jelentkezett már 5-ös sorozaton is, amire nincs is custom fw!
-
válasz
Wind-Storm #11060 üzenetére
csak a dsl-360r, és még abból sem mindegyik - vagy csak nekem sikerült valahogy összehozni a netet például dsl-360r + tl-wr941nd párossal, bár a tulajnak ott sem sikerült, látatlanban itt biztos arra is ráhúzták volna az inkompatibilitást, de szerencsére nem volt az!
Handball94; a wifi régiós beállítása sem jó, magyarra kell állítani, és máris 13 csatornád lesz! az auto sajnos nem azt jelenti, hogy automatikusan kiválasztja a legjobbat, hanem egy gyárilag előre beállított fix csatorna, szóval igen, próbáld végig mindet!
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11040 üzenetére
És lehet hogy tényleg nem is volt más baja. Na mindegy mostmár tudom hova forduljak. Köszi
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11038 üzenetére
Ha ezt tudtam volna!? Én meg csak rövid ideig resteltem.
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11036 üzenetére
Igen van neki mert egyből bejött egy oldal és kérte a jelszót. De ott nem fogadta el és ezért akartam telepíteni hogy megváltoztassam. De azelőtt semmi gond nem volt vele.
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11032 üzenetére
A pontos típus D-LINK DIR-600
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11030 üzenetére
Dehogynem. Én is úgy állítottam be hogy az ip címet beírtam a fejlécbe és indult. De mivel nemfogadta el egy idő után a jelszót telepíteni akartam hogy hátha meglehet változtatni.Már többen is próbálkoztak vele és nem ment. Már úgy voltam vele hogy kuka, de aki megcsinálta az csak értett hozzá mert ilyenekkel foglalkozik nap mint nap.
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11028 üzenetére
Szétszedte a telepítőjét felrakta gépere mert az enyémre nem lehetett. Mindig kérte hogy vírusírtó, tűzfal kikapcs, hálózati adapter letiltása. És hiába csatlakoztattam a hálózatit nem engedett tovább. Mármint a laptopét.
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11026 üzenetére
Egy hozzá jobban értő jött és valahogy neki sikerült. Én se vagyok hozzá olyan hülye de nekem nem sikerült. Valami ilyesmit modott amit írtál.
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11023 üzenetére
MŰKÖDIK!!!
-
endre1989
csendes tag
válasz
Wind-Storm #11021 üzenetére
D-link, de holnap ra megnézem a pontos típusát. Már próbáltak segíteni sikertelen volt. De bármi segítséget meghallagatok. Egyszer gondolt egyet és onnan kezdve nem fogadott el jelszót.
-
voyi
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11011 üzenetére
Szolgáltatás: BCM43XX
llesztőprogram-csomópont erős neve: oem14.infROADCOM.NTamd64.6.1
CM43XNG20_NT61:5.100.9.14:pci\ven_14e4&dev_4727
Inf szakasz: BCM43XNG20_NT61
Szolgáltató: Broadcom -
DonThomasino
veterán
válasz
Wind-Storm #10983 üzenetére
Nagyon megköszönnén.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Wind-Storm #10980 üzenetére
Ja nagyon messze vagyok tőled.
Csak egy ötlet a reset is erről szól kis zárlat nem?
De az is lehet hogy jó lesz? -
DonThomasino
veterán
válasz
Wind-Storm #10978 üzenetére
Szétkaptam RTL 8186 chip et látok ami legnagyobb
RTL 8305SC egy kisebb meg hynix ROM ok.Mond ez vmit?
Nem lehet vhogy úgy hazavágni hogy összeérintek pár lábat?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Wind-Storm #10976 üzenetére
Te ezt hogy tudnád javítani?
Én nem tudom valahogy házilag? -
DonThomasino
veterán
válasz
Wind-Storm #10974 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy a WLAN korábban is villogott.
Tudok még valamit tenni?
Ha pár órára kihúzom az nem segíthet? -
DonThomasino
veterán
válasz
Wind-Storm #10970 üzenetére
Néha villognak, ha kábelt dogok be jeleznek.wlan villog
Rádugtam benyomott resettel nem igazán van változás.
Nem tudom mit kéne látni..Ha nincs bedugva a WAN akkor is kéne átjárót osztania?
Próbáltam így is úgy is de semmi...Ha aWLAN villog lapotopna látnia kéne nem?
Mert vezetélk nélküli hálózatba se látok semmit.HELP
-
The.Bali
aktív tag
válasz
Wind-Storm #10826 üzenetére
Mert jelen pillanatban csak távmenedzselni tudok, és ugy nem túl biztonságos a frissítés. Ráadásul a gép, ami csatlakozik a Routerre wifi kapcsolattal éri el a Routert
-
zolka95
őstag
válasz
Wind-Storm #10810 üzenetére
hazajöttem és már nincs wifi
kipróbálgatom ezeket, de ha ez sem jó, akkor van még valami ötleted? -
zolka95
őstag
válasz
Wind-Storm #10810 üzenetére
kb másfél órája megy ezen a gépen, a másikon és telón is
telón egy párszor már ki-be kapcsoltam a wifit, eddig úgy volt, hogy már első kikapcsolás utána rossz volt. asszem.. -
zolka95
őstag
válasz
Wind-Storm #10798 üzenetére
A routert frissítettem. A legutóbbi frissítést 3/20/2012 tették fel szóval akkor még foglalkoznak a routerrel.
Amúgy 2 perc alatt beállítottam a routert, wifit, jelszót is tettem rá. Közben azért a telót kikapcsoltam. A másik gépen is van net, ami wifin kapja a netet. Telón is van net (még).
Ha megint nem lenne akkor megpróbálom azokat, amiket írtál. -
Zozzer888
addikt
válasz
Wind-Storm #10767 üzenetére
még a T-online hozta 2005 (? vagy 2004)-ben mikor hozták az ADSL-t, azóta ez megy
-
Zozzer888
addikt
válasz
Wind-Storm #10765 üzenetére
T-home, 5mbit ADSL és a modem az a szürke HUAWEI MT800
-
válasz
Wind-Storm #10747 üzenetére
Tény, hogy nem az alsó árkategóriába tartoznak, de szerintem nagyon jó routerek, én egyikben sem csalódtam semmilyen téren, pedig volt már öt darab ASUS-om, amiből három jelenleg is megvan! Ha megengedheted magadnak akkor egyértelműen RT-N66U az ajánlott, ha szűkebb a büdzsé, akkor RT-N16, vagy RT-N15U.
-
válasz
Wind-Storm #10745 üzenetére
Nem, azért ez nem törvényszerű! 1043-ason mérve odaát a Milyen routert topikban linkeltek régebben 16000 körüli kapcsolatszámot, illetve ITT láthatsz RT-N16-ról 70000 kapcsolatot is! Igaz, nem gyári szofttal...
-
válasz
Wind-Storm #10742 üzenetére
A sebesség mérés egy dolog, az egy szálon megy! A kábeles kapcsolat egy másik dolog, az titkosítatlan! WiFi-n az átvitel normális szintű (WPA2/AES) titkosításához sok kapcsolati szál mellett már jelentősebb processzor erőforrás igény szükséges, amit már esetleg csak a sebesség rovására tud megvalósítani a router Tapasztalatok szerint 1-200 kapcsolat még nem jelent gondot egy ma kapható routernek, de aki több ezerre állítja az uTorrent max kapcsolatot, az jobb, ha elfelejti a WiFi-t!
-
válasz
Wind-Storm #10742 üzenetére
egyrészt a legtöbb torrentes nem tudja, hogy hol a határ, ha a korrekt beállításról van szó a terhelés szempontjából, másrészt szinte minden router úgy van vele, hogy húzós terhelés esetén először a wifi szintjén vesz vissza, ha nem bírja a tempót/terhelést, a kábeles kapcsolat élvez nagyobb prioritást!
-
sixbo
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10702 üzenetére
majdnem egy évet volt áram nélkül
-
sixbo
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10700 üzenetére
Aha és valami ötlet hogy mi okozta ezt a hibát...Vagy simán csak a technika ördöge?
-
sixbo
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10696 üzenetére
EDIMAX 3G 6200N az a helyzet hogy benn hevert a szekrénybe amikor elraktuk még jó volt
-
sixbo
csendes tag
válasz
Wind-Storm #10694 üzenetére
Nem tudom mit jelent az
lehet valamit csinálni vele?
-
válasz
Wind-Storm #10691 üzenetére
én csak ismerősöknek csinálok ilyet, de akkor is inkább személyesen - ha van rá lehetőség -, mert jobb látni a teljes egészét a hálózatnak!
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Wind-Storm #10674 üzenetére
igen, de ha a tesztelni kivant router lanja 192.168.1.0 halozatban van es a wan portjat radugod egy masik router lanjara ami szinten ebben az alhalozatban van akkor mi lesz abbol?
-
válasz
Wind-Storm #10674 üzenetére
Én is így gondoltam! Miért, nem így csinálta? Szerintem így csinálta...
-
válasz
Wind-Storm #10672 üzenetére
-
válasz
Wind-Storm #10670 üzenetére
Szerintem Ő arra az esetre gondolt, amikor a másik router LAN portjára dugva sem működött! Ott ugye a WAN port kap egy 192.168.1.x címet az elsődleges routertől, és közben a LAN oldal is ebben a tartományban van!
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Wind-Storm #10664 üzenetére
valoszinuleg ugyanabbol a tartomanybol oszt cimeket mind a ket router, es ezert nem eszi meg wan-on.
-
válasz
Wind-Storm #10664 üzenetére
Igen szerintem minden jól van beállítva.
-
válasz
Wind-Storm #10662 üzenetére
-
drr
őstag
válasz
Wind-Storm #10599 üzenetére
Sajnos nem cserélhető...
-
drr
őstag
válasz
Wind-Storm #10592 üzenetére
Ez most kicsit kínai nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest