- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8895 üzenetére
Lehet, hogy táphibás, nem értek hozzá sajna, pedig nagyon jó router. Ha meg lehetne javítani, maradna. Ha bebútol nagy nehezen, abbahagyja a sercegést, érdemes lenne szétszedni, és átnézni a tápjánál a forrasztásokat? Nem vagyok ilyenekhez analfabéta, cseréltem kondikat is hibás alaplapokba, van hozzá vékony hegyű pákám is.
Ha a sima tápra gondolsz, persze próbáltam a TP Link tápjával is, azzal is ua sercegett. Szóval a belsejében van valami hiba, sőt, hogy így mondod, és elgondolkoztam rajta, tuti valamelyik forrasztás repedt meg.
de holnap reggel szétszedem és átnézem a forrasztásait.
Most mértem a Neatgear-el egyet: 42/20
-
Alister71
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8889 üzenetére
Örök hálám
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8883 üzenetére
részleteznéd mert én nagyon hülye vagyok ehhez, firmware az még menne, szeptemberi van rajta, novemberit tudok rátenni, ez a gargoyle ddwrt ezek micsodák?
-
Nimrod
addikt
válasz
Intruder2k5 #8882 üzenetére
Köszi, ilyesmire nem is gondoltam. De akkor minek fizetek az ELMÜ-nek, ha nincs ennyi kakaó sem?
Sebaj, ráfogom az időjárásra. -
Zarbon
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8879 üzenetére
így van
sík ideg vagyok :S
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #8834 üzenetére
Köszi most már működik.
Nem jól paramétereztem. Azt hittem, hogy a "no-ip" beállításaiban kell turkálni, hogy a megfelelő portot figyelje. Közben az url beíráskor is lehet utasítani:
https://valami.no-ip.info:8888/ -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #8829 üzenetére
Akkor milyen beállítást kell módosítanom?
Routernél a hozzáférést https-re és 8888 portra raktam.
Itt a no-ip host konfigom: -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #8826 üzenetére
A bankkártyás adatmegadásról nem tudtam semmit. Mindjárt kipróbálom.
Az azonosítást https segítségével akarom, nem pedig http protokolon. Amikor a routerbe belépek, a felhasználónevet és a jelszót vagy a jelszó md5 (esetleg sha1) hash-ét küldi át a hálózaton. Számomra ez nem elegendő védelem.
-
tvse1995
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8812 üzenetére
Nekem egy TL-WR541G-m van.
Remélem ezzel ,a táppal nem lesz gond.Köszönöm a segítségedet.
-
tvse1995
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8810 üzenetére
Azóta kicseréltem egy másik tápra és ezzel semmi baja.
Egyébként nem volt sokáig kihúzva maximum egy-két perc. -
tvse1995
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8807 üzenetére
Nem vártam, hogy bárki is garanciát adjon nekem ha így hangzott bocs.
Nem is a routernek lett baja hanem a tápnak ami elég fura. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8790 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, a DoS Protection kikapcsolása megoldotta a problémát.
-
ProPeti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8786 üzenetére
Lehet egyszerűbb lenne egy újat venni mint itt nekiállni barkácsolni?
-
mák
tag
válasz
Intruder2k5 #8775 üzenetére
Segített, rosszul állítottam be.
Köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #8734 üzenetére
Köszi az info-t, most egyenlőre nem tervezek más firmware-re váltást, jó nekem a gyári is.
Gyáriból egy 2009 nyárit használok de van egy 2011 decemberi is. Azért nem akarok most firmware-t frissíteni mivel a mostanival beton stabil, a router megvétele óta csak egyszer-kétszer kellett rajta ezt-azt állítani (ismerős látogatásakor/Andoridos telefon vétele esetén). -
Archer
őstag
válasz
Intruder2k5 #8730 üzenetére
Ok, köszi a segítséget. Én is gondoltam rá, hogy jelentem csak addig nem akartam amíg nem voltam benne biztos, hogy nem-e én állítottam be valamit rosszul.
-
Archer
őstag
válasz
Intruder2k5 #8728 üzenetére
Ilyen van beállítva: "Keep Alive : Redial Period: 30 sec" Előtte ugyanilyen routerem volt csak belevágott a villám, lett helyette egy másik és azóta van ez. Próbáltam ugyanúgy beállítani mint az előzőt de aztán lehet valamit máshogy állítottam. Amúgy nem megy 24/7-ben a router, az egész rendszert le szoktam lökni egy kapcsolós elosztóval ha elmegyek itthonról szóval legtöbbször nincs meg a csatlakozástól a 24 óra mégis megszakad.
-
CsukiIce
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8711 üzenetére
Másfél napnyi olvasás után nekiestem a NAS beüzemelésének és működik is szinte minden. A távoli elérés, hozzáférés hibátlan, a szinte szót is csak a torrentezés miatt kellett odaírnom. A helyzet a következő: A letöltés hibátlan, gyorsan jön minden. A feltöltéssel már problémák vannak, sőt amikor letöltöttem az adott fájlokat nagyon visszaesik. Például a letöltés alatt ment 2,4 MB/sec-kel, utána csak 10-20 kB/sec, rosszabb esetben teljesen megáll a feltöltés. Ezzel leginkább az a bajom, hogy hiába látom a QNAP torrentprogramjában a torrent mellett hogy Seeding, amikor felmegyek az oldalra (mag) azt írja a Seed kötelezettek mellé hogy Stopped, pedig csak a letöltés fejeződött be. Vagyis ahol ténylegesen történik feltöltés, még ha csak pár kB-t is, ott tényleg érzékeli a seed-et, de amelyiknél nincs Peer, ott az áll hogy Stopped.
Még ide tartozik az is, hogy ha a laptopon indítom el az utorrentet, akkor egyből csatlakoznak jópáran és megy a feltöltés, ezzel szemben a NAS-nál nem. Kb 6 - 16 db torrent feltöltése megy egyszerre, de ezek sem érik el az 5 kB/sec-t. Arról nem is beszélve hogy jóval több van a listában.A NAS kapott statikus IP-t, portok nyitva. A QNAP programjában szinte alig lehet állítani valamit (az be is van). Előre is köszi a segítséget.
-
OnLy16
tag
válasz
Intruder2k5 #8719 üzenetére
na ezaz...már akkor csodálkoztam a márkáján amikor megkaptam, dehát ajándék lónak...
-
OnLy16
tag
válasz
Intruder2k5 #8716 üzenetére
Gondolkoztam azon, hogy open wrt-t raknék rá.
ad1, lehet hogy működne
ad2, legalább megismerném hogy mégis hogy működik, hogy kell installálni, stb...vagy ez nagyon rossz ötlet? nem fogja bírni a vas?
-
mr.robi
tag
válasz
Intruder2k5 #8707 üzenetére
igen, azon megy.
-
fjani
tag
válasz
Intruder2k5 #8704 üzenetére
Próbáltam másik típusu tp-link routerrel, beírtam a felhasználónevet és jelszót, és azonnal működött a net.Csak ezt a típust nem tudom életre kelteni, de kb 3 éve a haverom addig írkált a beállításokban mindenféle számokat (azért írom így mert nem értek hozzá ) hogy elindult és ment is hibátlanul 3 évig.Most az új helyen a szolgáltató ugyanaz a Giganet, csak kábel van modem nincs, új f.név és jelszó, de nem bírom elinditani.Ha csak simán a kábel van a gépben akkor megy a net, nincs vele probléma, csak szeretném használni a routert ha már megvan.
-
fjani
tag
válasz
Intruder2k5 #8701 üzenetére
Szia pppoe kapcsolat, a szolgáltatónál beállították, de otthon nem tud csatlakozni a netre.Azt mondták hogy van egy pár ilyen típusa a tp-link-nek amivel ez a probléma.Nem értek hozzá, így hülyeséget nem akarok írni, de minden beállítás jó, csak valamiért otthonról nem tud felmászni a netre.
-
barnaki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8692 üzenetére
Már működik egy kicsit suta voltam
Köszi szépen.
-
barnaki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8686 üzenetére
Az alján nincs semmi írva csak model szám meg ilyenek, illetve felhasználó név jelszó, más nincs, ja meg az hogy tplinklogin.net más nincs
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8688 üzenetére
Hát ja, nekem pedig idáig nem volt gondom a gyári fw-el semminél.Most ezek szerint jól belenyúltam.
-
pmmf
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8670 üzenetére
Szia!
Hogyan lehet a pl. a NO-IP klienst a routerben beállítani?
Ha nincs indítva a szerver akkor zártnak látja a portot, de a No-IP DUC v2.1.3 progi indítása után simán be lehet lépni a szeróra.
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8672 üzenetére
Asus Rt n56U,a windows 7 -es tűzfal van még bekapcsolva, de annál ott van a kivételek között.
Sikerült közben nagy nehezen nyitnom egy portot , így most jónak tűnik köszi
-
pmmf
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8667 üzenetére
Szia!
Igen, a következőt csináltam:
A portforward.com site-ról letöltött programmal statikus IP címet rögzítettem (192.168.1.150). Az így kapott statikus IP címhez beállítottam a Minecraft serverhez rendelt 25565-ös portot TP/UDP vonatkozásában egyaránt (BOTH funkció). Elindítottam a szervert, de továbbra sem lehet elérni kintről.
Tegnap este a NO-IP-n regelve és a kliens programot installálva sikerült csatlakozni a regisztrált hostname-t használva. Végeredményben így már használható, azonban azt nem értem, ha statikus IP címet rögzítek és port forwaldolom, akkor miért nem tudnak csatlakozni csupán ennek a használatával. Miért kell DNS szervert beiktatnom, mivel azt elsősorban dinamikus IP cím esetén segítség. Vagy valamit nem jól értelmezek?Üdv!
-
Beri
addikt
válasz
Intruder2k5 #8663 üzenetére
ez TP-LINK betegség!
Meg engenius, d-link... -
CheeseDave
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8655 üzenetére
Friss.
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8640 üzenetére
Külföldi fórumokon is találkoztam a hibával, úgy látszik mégsem egyedi.
"I believe that the disconnects are caused by the Hardware NAT. You have to disable it by enabling QoS. You can just go into EzQoS and enable something like FTP if you don't want to use it, and it should disabled Hardware NAT.
To check that it's disabled just go into Advanced Settings>System Log>Port Forward and it should say Hardware NAT: Disabled
Software QoS: Enabled.This seemed to remedy my disconnect problems and my RT-N56U."
Nálam ez a 2 pont fordítva van:
" Hardware NAT: Disabled
Software QoS: Enabled."Viszont nem tudom hogyan kellene átállítani.Esetleg valaki akinek ilyen van tudna segíteni ebben?
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8648 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, de végül is sikerült megoldanom a problémát!
Hosszas google-ös keresgélés és már már az ideg összeroppanás szélén rájöttem, hogyha nyomok egy clone mac adress-t, akkor csak akkor ad új IP-t ha reboot-olom a routert! Nincsen lehetlenség, csak tehetetlenség, na én tehetetlen voltam...
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8640 üzenetére
Akkor reménykedem, erről a szolgáltatóváltásról nem is hallottam még.
Mindenesetre köszönöm a segítséget és BÚÉK mindenkinek. -
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8636 üzenetére
Igen azzal kezdtem, amikor észrevettem a hibát, hogy felraktam a legfrissebbet azóta nincsen újabb.Egyszerűen nem értem, ezért gondoltam valamilyen beállításra esetleg, de ez a 3. routerem és egyiket sem kellett idáig állítgatni alapon volt mind, igaz ez az első wifis.
Ez a Tomato miben különbözik a gyáritól?Érdemes felrakni? -
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8531 üzenetére
"Az mitől lehet, hogy néha megszakad az internetkapcsolat pár másodpercre utána visszajön magától ASUS RT-N56U -nál? Milyen beállítást kell megnézni?A régi routerrel nem csinálta.
Rubicom kábelnet."Szóval az van, hogy a router nélkül megy tökéletesen, amikor csak a modemet használom.Amikor visszadugom a routert is akkor megint kezdi csinálni a szakadozást véletlenszerűen.Ilyen hibája lehet a szolgáltatónak vagy a modemnek?
-
Attix82
addikt
válasz
Intruder2k5 #8616 üzenetére
Amúgy miért produkálja ezt a dolgot?
-
Attix82
addikt
válasz
Intruder2k5 #8614 üzenetére
Pont azokkal amit írtál?
-
paca5
tag
válasz
Intruder2k5 #8505 üzenetére
Remek! Ha netán legközelebb jelentkezne a hiba, akkor indítsd el megint ezt a programot, és nézd meg, hogy nem telepedtek-e rá a csatornára, esetleg egy olyan routerrel, ami nincs mindig bekapcsolva!
Na ma este megint jelentkezett a problémám elvileg még most is tart... Senki sincs ezen a csatornán amin az enyém van!
5let???
-
zozzoo
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8583 üzenetére
Az, hogy ilyen könnyen tönkre lehet tenni vele a routert, engem éppen hogy nem vesz rá.
(meg a linux is elég távol álltőlem)
Írtam a supportnak, ezt válaszolták:
"As to your wireless problem:
Firstly, you can have a try to change the wireless channel to 1, or 6, or 11 to avoid the channel conflict.
Secondly, you can have a try to change the wireless mode to 11bg mixed."
Átállítottam 6-os csatornára és (egyelőre) minden jó. De hogy ez mégis hogyan, vagy mitől.. -
Elar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8594 üzenetére
Valszeg rosszul emlékszem arra amit mondott....
A memória szó mondjuk biztos szerepelt benne
A lényeg hogy eldobja valamiért a kapcsolatot -
Bubba84
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8568 üzenetére
Nagon szepen koszonom a segitsegedet, mar csak a kivitelezes van hatra
-
zozzoo
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8581 üzenetére
A legfrisebb firmware van rajta, moddoltat meg (egyenlőre) nem szeretnék, mert lehet, hogy csak többet árt, meg a garancia is elvész.
Majd holnap írok egyet a hivatalos supportnak hátha tudnak valami értelmeset mondani a dologra.
Köszönöm a segítségeteket. -
zozzoo
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8578 üzenetére
Rá tudnak csatlakozni, és azt ìrja, higy van internet, de hihetetlen lassú és van amikor egy idö után abbahagyja az oldal töltését.
szerk: kikapcsoltam a vezetékes gépet és most mindenhol gyors a net, de ha visszakapcsolom a gépet, akkor mindenhol máshol lelassul, vagy nem tud kapcsolódni.
-
zozzoo
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8576 üzenetére
Nem betárcsázós, kábelen jön együtt a tv-vel.
-
zozzoo
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8571 üzenetére
A routert sem lehet elérni.
szerk: most viszont a telefonon ugye van net, de a routert nem lehet elérni(bár ez lehet, hogy azért van, mert telefonról próbálom) -
eglerandrew
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8560 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Beállítottam az Idle-nek egy nagy értéket, valamint beállítottam a két DNS-t. Nem azért kérdeztem hogy miért jó mert nem szimpi, csak szerettem volna tudni!
Hálás vagyok hogy próbáltok segíteni. Ha ismét megszakadok, jelentkezem a logolt adatokkal!
-
eglerandrew
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8555 üzenetére
Szia!
Köszönöm a hozzászólásodat!A beállítás varázslót hagytam is a f.ba miután folyamatosan hülyeségeket dobott ki nekem, ezért valóban a 192.168.1.1 alatt elérhető kezelőben állítottam be a dolgokat.
A kérdésem mielőtt beállítom a 8.8.8.8 és a 8.8.4.4 DNS-eket, ezek mire jók és miért pont ezeket kell beírni?
Köszi előre is! (egyébként nálam az Idle Timeout-hoz nem enged 0-t írni) -
Orb1337
tag
válasz
Intruder2k5 #8550 üzenetére
No a szitu a következő.
Elvittem be a céghez, ott egy D-link Adsl2-es modem van, szintén T-s kapcsolattal, rádugtam működött (kicsit bizar, de az otthoni user/jelszóval is kapcsolódott).
Hazahoztam a D-link modemet, lecseréltem a régi Hauwei-es rettenet, és lám minden megy.
Szerintetek ilyenkor a T gond nélkül cserélni fogja?
-
Orb1337
tag
válasz
Intruder2k5 #8548 üzenetére
elviszoem most megpróbálom egy másik lakásban
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8531 üzenetére
ok, kösz
f_sanyee , kösz
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8514 üzenetére
Ezt hogy kell , csak pár másodpercig tart a hiba utána visszaáll,a modem-en meg mintha reseteltem volna, először kialszanak majd sorban elkezdenek villogni a ledek és visszaáll.
-
Ritus08
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8518 üzenetére
Ha divat, ha nem ez van.
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8511 üzenetére
Rubicom kábel
-
paca5
tag
válasz
Remek! Ha netán legközelebb jelentkezne a hiba, akkor indítsd el megint ezt a programot, és nézd meg, hogy nem telepedtek-e rá a csatornára, esetleg egy olyan routerrel, ami nincs mindig bekapcsolva!
Ok, ha lesz ilyen, akkor ránézek...
Köszi még1x...
-
válasz
Vagy egyszerűen amiatt, hogy a WRT320N-t már nem forgalmazzák és így nem is lehet hozzá alkatrészt kapni + a többszöri garanciáztatást miatt inkább adtak egy újat, hogy a további esetleges hibáknak elejét vegyék.
-
paca5
tag
válasz
Intruder2k5 #8501 üzenetére
Találtam is olyan csatornát ami szabad, és a mellette levő csatornák is szabadok....
- 22-én délután kezdte akkor 4-5 órát nem volt net, majd másnap reggelre lett minden állítgatás nélkül... 24-25 még nem jelentkezett a gond.
Ha nem router gond lenne, akkor miért cserélték ki az előző router, és adtak helyette egy újat??
A két router állítólag csak a számozásban nem egyezik meg,minden másban tök uaz...
-
Brigiii
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8482 üzenetére
Megpróbáltam,de így sem jó . a router beállításoknál van egy olyan hogy qss ott mikor megpróbálom a gombnyomásos csatlakozást választani,kiírja hogy sikeres ,de mégsem jó. Szóval biztos valamit mégsem jól állítottam be,csak nem tudom mit
-
rasoio
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8480 üzenetére
Reseteltem, de semmi. Kábelek rendben stb. A telepítő CD-jén van egy telepítési varázsló, annak a végén megakad(Verified router settings), szóval valami nincs rendben.
-
rasoio
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8477 üzenetére
Igen, kábellel. Elkezdi keresni, aztán kiírja, hogy "Házat2 - Nincs internetelérés". Most router nélkül vagyok "Hálózat" nevet ad neki a win7 és így simán netezek, mint mindig.
-
rasoio
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8475 üzenetére
Az a gond, hogy azt sem érem el, semmit nem nyit meg routerrel.
-
gyerecske
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8472 üzenetére
Köszi, automatikusra van állítva minden, próbálgatom.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8462 üzenetére
De 1-2 Windows újratelepítéssel ezelőtt működött úgy ahogy kell, szóval elégnek kell lennie.
-
Dani82
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8455 üzenetére
igen a lenti routerbe ezzel az ipvel lehet belepni
-
norberto212
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8457 üzenetére
Az újra konfigurálás már meg volt. Megpróbálkozok még a firmware frissítéssel. Minden esetre köszönöm a segítséget.
-
norberto212
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8453 üzenetére
Az előbb véletlenül csinált speedtesten 8Mbps-sebességet, de utána kétszer is csak 2Mbps alatt teljesített kábellel is. Közvetlenül a modemről gépre kötve nincs probléma.
-
Dani82
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8451 üzenetére
es azokat a beallitasokat be kell allitani a lenti routerbe amiket irtal?
-
válasz
Intruder2k5 #8432 üzenetére
Sajnos egyre általánosabb lett ez a hiba itt a fórumon, szinte heti rendszerességgel jön valaki akinek ezzel van gondja. Szerinted várható, hogy javítani fogják?
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8432 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget! A leírás alapján megoldottam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8428 üzenetére
Szia,
Köszönöm a segítséget rajta a gyári.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8416 üzenetére
Szia,
FW-t lecseréltem DD-WRT-re, de még mindig ugyanaz a jelenség.
Gyári FW-t hogy tudom visszarakni, hogy garanciát tudjak intézni? -
n0tb4d
tag
válasz
Intruder2k5 #8414 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. Esetleg tudnál ajánlani egy routert, ami kiszolgálja ezt a sávszélt?
-
retes
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8405 üzenetére
Sziasztok,
Ez is jtagos megoldás volt. Áramszünetek után megállt csak a powerled villogott, PC nem látta nem is uplinkelt... Elsőnek kondicserét gondoltam megoldásnak, de az sem javított rajta, csak a jtagolás. Korábban is ez volt pár 54g és gs el is. Azért mertem általánosítani, mert egy boltban dolgozó szervizes ismerősöm mondta, hogy volt olyan hónap amiben 160N ből vagy 10 jött vissza és pár 120N is, ugyan ezzel a hibával és mind párhónappal gari után volt, csak mint az enyém is...
Szóval akinek ilyen problémája van és nem mer belenyúlni, annak nagyon szívesen segítek megcsinálni...
Retes
-
thotzoltan
tag
válasz
Intruder2k5 #8398 üzenetére
Köszönöm..akkor megy a szemétbe....
-
club1
veterán
válasz
Intruder2k5 #8401 üzenetére
A második megoldás esetében alapból a 192.168.2.0 felől el lehet érni a 192.168.1.0-ban lévő gépeket, hiszen a második alháló routere routolja az 1.0 felé a 2.0-ás kéréseket... Fordítva persze nem igaz, csak ha meg van mondva az 1.0-ás routeren, hol található a 2.0-ás alháló.
-
Adamoooo77
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8399 üzenetére
Van elég lan port hely az első routeren, de elég messze van a másik router ahol csak saját gépeimet kötném össze, ezért gondoltam mégegyszer megosztani. Tehát ebben az esetben kövessem a második verzíót amit írtál?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #8393 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ezekben a routerekben még nem vagyok annyira otthon. Ma is tanultam valamit
Köszi mégegyszer! -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #8391 üzenetére
Whááááá !!!!!
Jó lett KÖSZ !!!!!
Mi a franc ez a QOS amúgy?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #8388 üzenetére
Szia!
Én nem állítottam benne semmit személyesen. Azok vannak benne amiket magának berakott.
Enable Traffic Shaping "pipa"
Automatic Uplink Speed "pipa"
Measured Uplink Speed :129 kbps.
Connection Type : Auto-detect
Detected xDSL or Other No
Frame Relay Network :Enable QoS Engine "pipa"
Automatic Classification "pipa"
Dynamic Fragmentation "pipa" -
PiciKenny
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8364 üzenetére
Szia!
Édesanyám laptopja használja még, titkosítva van a wifi, telefonon is be van állítva (mármint beírva a kód), de ledobál..van amelyik oldalt behozza mást meg nem. gondoltam hátha kell valamit állítgatni rajta. pl barátnőm laptopján csak akkor volt internet ha a régiót Eu-ra raktam, US en nem volt
..
-
Sundesz
addikt
válasz
Intruder2k5 #8352 üzenetére
Köszi a tippet, erre nem is gondoltam.
-
tomi613
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8338 üzenetére
Köszi megpróbálom.
-
cicu22
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8338 üzenetére
köszike a leirást!
-
UFO1
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8332 üzenetére
Az auto konfigon (ha jól írom) elvileg magát beállítja csak meg kellet adni a felh.+jelsz megy is rendben. A Wifi-t is be tudtam állítani az a baj pár soros magyar leírás volt hozzá. A gond miért csökken a sebesség néha 0,5Mb/s-ra (speedtest) minimális letöltési seb. mellett is. A firmware-t frissítés megoldaná ezt?
-
UFO1
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8330 üzenetére
Nagyon nem értek hozzá hogy mit hogy kéne szájbarágósan le tudod írni mert nem szeretném tönkre vágni. NetGear WNR 2100 esel ilyen gondom nem volt.
Csak 18 körül leszek gép közelében. Köszike -
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #8327 üzenetére
öregasszonyék vannak leginkább, nincs nagyon wifijük. MOst már mindig, nem csak egy idő után.. Bekapcs után egyből még kb. jó de egy-két perc alatt belassul. Majd még tesztelgetem, de nem tom mi lehet ez..
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #8325 üzenetére
Panel 9. emelet.. De én is arra gondoltam, hogy valami adó van felettünk ami zavar.
-
draws80
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8320 üzenetére
így sem jó,sajnos.
-
draws80
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8313 üzenetére
Igen lecseréltem a routert wifi routerre és azóta nem jó.
-
fradi81
veterán
válasz
Intruder2k5 #8308 üzenetére
ez passzív módban történt.
-
draws80
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8311 üzenetére
Szia. Be van ott is. Látom a routerben is és még sem jó.
-
jookomak
őstag
válasz
Intruder2k5 #8295 üzenetére
Sajnos ezek már megvoltak.
-
HIJ
őstag
válasz
Intruder2k5 #8291 üzenetére
Én DD-WRT -t pakoltam egy TP-linkre, de azzal meg az N -es wifi nem ment. Max G -vel csatlakozott. Lehet hogy megpróbálom azt, hátha azóta javították ezt...
-
HIJ
őstag
válasz
Intruder2k5 #8289 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a legtöbb router alap fwjében dynamic dns beállítás alatt csak ez az egyetlen elérhető szolgáltató. Pl most egy régebbi TP-link eszközben van 3 beállítási lehetőség, abból kettő kínai...
-
válasz
Intruder2k5 #8288 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy mit fognak kihozni ebből a "kényszerített dyndns pro kipróbálásból", lehet fizetős lesz az egész... Akkor majd megyek én is máshova!
Mondjuk nekem annyiból jó, hogy a routerem mindig elküldi a WAN IP címet egy txt file-ban, egy megadott szerverre, tehát így van egy állandó webcím, ahol meg tudom nézni az éppen aktuális WAN IP címemet. Így még a dyndns lehalása esetén is megtalálom a routert...
-
HIJ
őstag
válasz
Intruder2k5 #8286 üzenetére
Akkor passz. Lehet hogy a frissen regisztrált accountokra vonatkozik. Van másik kettőm, ami működik. Elvileg csak 2 -ig free ugye?
-
HIJ
őstag
válasz
Intruder2k5 #8281 üzenetére
-
dragon1993
addikt
válasz
Intruder2k5 #8283 üzenetére
BH-sem ment.
A gond a port volt megnyitottam neki a 27015-ót átraktam a torrentet és most jó. -
laxus
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #8276 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, már jó. WPA personal wireless security helyett auto wirelessre kellett állítani.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #8273 üzenetére
Más böngészővel is néztem, nem volt jó ott se. Csináltam még egy resetet, most jó. Vissza sikerült csinálni a netet is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest