- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
amauri #32351 üzenetére
Szia! Valószínűleg összevesznek a rádióhullámok. A router beállításai között van egy olyan fül, hogy wireless és azon belül channel 1-13-ig 2,4ghz-en. Érdemes végigpróbálgatni mindegyiket, hogy melyik csatornán a legstabilabb a net. Amúgy, mostmár késő bánat, de egy 5ghz-es routert lenne érdemes vásárolni, mert a 2,4 ghz-es hálózat már nagyon leterhelt, minden azt használja!
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Hogy érdemes egy Cisco EPC3925 HGW-t és egy TP-Link Archer AC2600 a lehető legoptimálisabban használni?
Jelenleg a HGW-ből a router WAN portjába dugom az UTP kábelt. Valahol azt hallottam, hogy ez nem a legjobb megoldás, bár nem tudom miért...
Telekomos vagyok! -
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges, hogy a router túlterhelődik? TP-Link TL-MR3420 típusú routerem van, amire rá van kötve egy gép direktbe és 2 laptop wireless + egy személyi számírógép is vezetéknélkül csatlakozik. Ehhez hozzájön, hogy 5-en a családban még okostelefonnal rácsatlakoznak. Azt vettem észre, hogy időről időre, mintha "megtorpanna" a routerem, aztán persze csinálja tovább a dolgát, de mégis lehet, hogy ennyi eszközt már nehezére esik kezelni?
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8648 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, de végül is sikerült megoldanom a problémát!
Hosszas google-ös keresgélés és már már az ideg összeroppanás szélén rájöttem, hogyha nyomok egy clone mac adress-t, akkor csak akkor ad új IP-t ha reboot-olom a routert! Nincsen lehetlenség, csak tehetetlenség, na én tehetetlen voltam...
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! TP-Link TL-MR3420-as routernél, hogyan tudod új ip címet generálni ( pl: hogy a megavideot folyamatban tudjam nézni és ne kelljen 72 percenként fél órát várni ) ? T-home kábelnetem van.... dinamikus ip-vel, ezelőtt smc routerem volt és ott clone mac adress megoldotta a dolgot, de itt nem tudok, sehogy új IPt kicsikarni! Kérlek szépen titeket adjatok légyszíves tanácsot! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! TP-Link TL-MR3420-as routernél, hogyan tudod új ip címet generálni ( pl: hogy a megavideot folyamatban tudjam nézni és ne kelljen 72 percenként fél órát várni ) ? T-home kábelnetem van.... dinamikus ip-vel, ezelőtt smc routerem volt és ott clone mac adress megoldotta a dolgot, de itt nem tudok, sehogy új IPt kicsikarni! Kérlek szépen titeket adjatok légyszíves tanácsot! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Kábel internetem van (t-home) és szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék új ip címet generálni magamnak, hogy kikerüljem a megavideon a 72 peces limitet. Most egy tp-link routerrel van megosztva a net, ezelőtt SMC routerem volt, annál sem tudtam új ip címet kicsikarni egy síma realese/renew-val, ott a mac adressekkel okoskodtam. De itt akkor nincsen internet, ha azokkal variálok. Valakinek ötlet? Előre is köszönöm.....
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Mi itthon egy elég régi kb. 5 éves SMC WBR??? ( nem tudom pontosan ) nevű wireless routerrel osztjuk az internetet. Milyen jele van annak, ha egy router haldoklik? Én annyit vettem észre, hogy nagyon lassú az internet, testvéreim is panaszkodtak rá. Bátyám gépébe vezetékkel megy az enyémbe és a húgoméba pedig wireless kártyán keresztük. A lényeg, hogyha direktbe kötöm, tehát modemből gépbe, az internetet akkor megfelelő sebességű lesz a kapcsolat, viszont routeren keresztül akár vezetékkel osztja a netet, akár vezeték nélkül, nagyon lassúvá válik. Ha áramtalanítom, akkor sem változik a helyzet. Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest