-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
"Ha nem router gond lenne, akkor miért cserélték ki az előző router, és adtak helyette egy újat??"
Szerintem csakis azért, mert korrektek voltak, és szeretik az elégedett vevőt! Továbbra is fenntartom, hogy szerintem nem HW hiba!"Találtam is olyan csatornát ami szabad, és a mellette levő csatornák is szabadok...."
Remek! Ha netán legközelebb jelentkezne a hiba, akkor indítsd el megint ezt a programot, és nézd meg, hogy nem telepedtek-e rá a csatornára, esetleg egy olyan routerrel, ami nincs mindig bekapcsolva!"A két router állítólag csak a számozásban nem egyezik meg,minden másban tök uaz..."
Ez igaz, de ha ez olyan gyakori hiba, hogy neked mindkét példányon kijött már, akkor miért nem fordult elő másnak is? Miért nem lehet itt ilyet találni...? -
Nekem is WRT320N router-em van már több mint 2 éve és én ilyen gondot nem tapasztaltam vele soha, igaz én UPC-s kábelnettel használom. Notebook-kal és Android-os telefonnal is használtam/használom.
Szánomra gyanús, hogy két különböző típussal (bár az E2000 a WRT320N utódja) is ugyan ezt csinálja, ki kellene próbálni egy másik helyen is ezt a router-t, hogy ott hogy viselkedik.
Valamelyik topic-ban valaki írta, hogy van egy router-e ami mindenhol jól működik csak otthon nem, kész X-Akták az eset, lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet.
-
Akkor folyt. köv.
Ezt a programot ismered?
Töltsd le, indítsd el a WiFi-s gépen, és keress vele egy olyan csatornát ami szabad, sőt ha van lehetőség rá, akkor egy olyat, aminek a szomszédos csatornái is szabadok, és állítsd arra a routert!
Én nem hiszem, hogy ez router hiba lenne, ráadásul két "különböző" típusnál is... Bizonyára valami beállítási gond lesz! Amúgy mostanában milyen sűrűn tapasztalod ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest